Importanța mobilierului din casă pentru o stare de bine

Oriunde am merge, oricât de mult ne-am dori să socializam, să petrecem timp cu prietenii, orice alte activități am face, la finalul zilei, toate drumurile duc acasă. Oboseala, stresul, energia negativă acumulată peste zi, poate fi alungată doar în liniștea căminului nostru. Este important să ne creăm un mediu ambiant cât mai pozitiv în casa noastră. Să știm să alegem acele piese de mobilier care să ne asigure un confort optim și o stare de bine.

Decorațiunile și mobilierul ne pot crea o atmosfera care să ne ajute să fim mai liniștiți, mai organizați, mai relaxați. Avem multe posibilități de obiecte de decor interior și mobilă pentru casa, însă este bine sa analizăm ofertele, și să alegem acele piese moderne care să fie pe placul sufletului nostru. Favi este un motor de căutare mobilă și decorațiuni de unde vă puteți alege cele mai frumoase și moderne lucruri. Eu vă propun câteva idei de astfel de articole, care se vor dovedi utile și indispensabile în orice casă.

Colțarul extensibil

În orice living, un colțar modern reprezintă piesa de rezistență a mobilierului nostru. Un colțar mare și confortabil este ideal pentru serile de relaxare în familie sau pentru acele zile în care avem musafiri în vizită. Fie că preferăm să îl extindem sau dorim să îl lăsăm așa, spațiul generos oferit de un colțar se dovedește a fi suficient de încăpător pentru un număr mare de persoane. Modelul de mai sus de coltar extensibil Welta este potrivit în orice sufragerie.

Acest colțar are un design  modern, potrivit pentru întreaga  familie.  Mecanismul său de extensie este ușor de pus în aplicare și în doar câteva secunde ne putem bucura de un plus de spațiu pentru noi sau pentru cei dragi. În plus, colțarul este prevăzut cu un spațiu de depozitare, unde putem pune o pilotă, perne sau așternuturi, pe care le putem folosi atunci când avem musafiri. Colțarul vine la pachet cu trei perne mari,  perfect accesorizate cu acesta, care îi adaugă un plus designului său. Materialul este calitativ, o stofă durabilă,  care este destul de ușor de întreținut și foarte rezistentă în timp.

Cadrul colțarului este rezistent, cadrul său fiind din lemn, ceea ce ne oferă un plus de stabilitate. Ideal pentru a petrece momente de neuitat cu cei dragi, sau potrivit pentru somnul de după amiază,  colțarul este acel corp de mobilier pe care trebuie să îl alegem de așa manieră încât să ne bucurăm la maxim de funcționalitatea lui.

Ceva frumos pentru camera copiilor

Când trebuie să facem anumite alegeri pentru camera copilului, manifestăm o atenție sporită. Ne dorim să le oferim ceva care să le fie pe plac, să ne fie și nouă util și mai ales să fie foarte sigure articolele pe care noi le alegem. Copiii își permit să facă deranj, să își lase jucăriile împrăștiate, pentru că știu foarte bine că are cine să restabilească ordinea în casă, în urma lor. Este bine să îi învățăm să devină organizați, să fie cât mai disciplinați. Pentru camera copilului este bine să alegem obiecte de mobilier care să ne ajute să depozităm lucrurile lor personale, și să învețe să devină ordonați.

O comodă este potrivită pentru camera copilului, indiferent de vârstă lui. O comodă din pal este ideală pentru a reuși să depozit[m hainele copilului. Este suficient de încăpătoare pentru a putea compartimenta corespunzător,  articolele sale vestimentare. O astfel de comodă te încarcă de energie, iar un corp de mobilier în nuanțe de alb, este potrivită atât pentru camera unei fetițe cât și pentru cea a unui băiețel. Se încadrează perfect cu orice tip de mobilier și fără a fie nevoie să facem schimbări de nuanțe ale pereților sau altor obiecte de decor.

Rămânem tot în zona comodelor, și tot către obiecte de mobilier potrivite pentru copii ne vom gândi. Comodele de birou pot fi un alt obiect de mobilier ideal pentru copiii care merg la școală sau la grădiniță. Copiii sunt adesea furați de dorința de a se juca mai mult, de a se uita la desene, și obișnuiesc să își rătăcească anumite rechizite, manuale, caiete, de care au atât de mare nevoie. O comodă de birou cu sertare este un obiect de mobilier atât de necesar pentru cei mici dar la fel de util si pentru noi. Fie că vom alege să îl împărțim cu cel mic sau îl vom folosi doar pentru noi sau doar pentru copii, un astfel de articol de birou se dovedește extrem de eficient pentru buna noastră organizare. Este ușor de mutat,  fiind prevăzut cu roți. Dacă ne dorim să facem mutări sau schimbări în casă, putem ușor să ne deplasăm cu această comodă,  fiind ușor de mutat grație roților sale.

În plus, are un design atrăgător, fiind și foarte rezistent, datorită materialului său care este din oțel. Este destul de ușor de montat, fiind un articol de mobilier practic și util.

Rămânem tot în zona camerei copilului, și ne gândim la cum am putea să aducem puțină veselie în decorul camerei. Cei mici iubesc tare mult stickerele și este foarte ușor să dăm viață camerei cu aceste autocolante care pot fi cu personajele copilului din desene animate, cu animale de companie sau diverse alte imagini vesele care să-i binedispună pe cei mici. Aceste stickere sunt ușor de aplicat și arată ca o pictură pe perete. Sigur vor fi apreciate de copii. Cu astfel de articole de mobilier și decorațiuni de interior, oricine se poate bucura de o atmosferă caldă în căminul propriu.
Pe FAVI am găsit multe idei de decorare a camerei copilului și am fost focusată mai mult pe această cameră pentru că are nevoie de mici modificări.

Și voi aveți în plan să faceți modificări prin casă? Ați văzut câte produse frumoase sunt pe Favi.ro?

You may also like

17 comentarii

  1. Foarte faine produsele lor… Mai avem o camera de renovat…dar momentan nu ne mai permitem… Mersi pentru recomandări…

  2. Toate tipurile de canepele i- mi plac .
    Foarte interesant este acest articol !
    Multumesc frumos pentru informatie !

  3. Și eu trebuie să mai fac ceva mofificări înainte de Paște ,au produse super faine și o comodă chiar trebuie să-mi iau și eu .

  4. Intr-adevar, conteaza ce fel de mobilier ai si cum este el repartizat in casa. Da, am redecorat casa acum 2 ani, iar Favi a fost printre site-urile mele de inspiratie in ceea ce priveste designul interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.