Cum să faci bani la case de pariuri din România

Suntem siguri că ești la curent cu mai multe moduri prin care poți câștiga bani pe net. Jocul la casele de pariuri online a devenit un mod foarte popular de a obține profit chiar și în România. Azi vrem să îți arătăm cum să faci bani doar jucând la providerii cu licență oferită de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Poți opta pentru case internaționale, care au decis să investească în România (Unibet, Sportingbet sau Betfair), pentru case de pariuri care mizează deopotrivă pe online și pe agențiile stradale (Super Bet, Fortuna) sau pentru casele de pariuri care și-au construit un brand local (Betano, Maxbet).

Branduri internaționale de top pe piața locală

Dacă tradiția și experiența sunt două dintre argumentele de care ții cont atunci când încerci să faci bani pe net, Unibet poate fi cea mai bună oportunitate pentru tine. Compania a fost fondată în 1997 și este membră integrantă a grupului Kindred. Poate te întrebi cum să faci bani jucând la Unibet. Există mereu promoții atractive, atât pentru pariuri sportive, cât și pentru poker sau pentru cazino. Mai mult, ambasadorul de brand al Unibet, fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu, oferă constant variante de pariere, pentru ca tu să faci bani pe net. Un alt brand important, care se distinge prin modulul de pariuri exchange, unic pe piața de la noi este Betfair. Cum să faci bani cu betting exchange? Găsești toate informațiile pe site-ul operatorului originar din Marea Britanie. Jocul e mult mai spectaculos când este oferit de specialiștii care vin cu expertiza în domeniu.

Bani pe net și distracție deopotrivă

Uneori poți alterna strategia de pariuri. Poți produce bani pe net, la fel de bine cum îi poți câștiga în agențiile stradale. Fortuna și Super Bet au creat un sistem integrat, care îți arată constant cum să faci bani din jocul de pariuri. Ambele case se bazează mai degrabă pe sport decât pe jocurile de cazinou și ambele mizează pe jucători dinamici ca tine. Un argument în acest sens îl constituie faptul că Fortuna este unul dintre sponsorii tehnici ai Echipei Naționale de Fotbal a României. Mai mult, Super Bet are cele mai multe agenții stradale din România, agenții în care poți depune bani pentru contul online. Astfel înveți să faci bani pe net, dar și cum să faci bani direct în agenții.

Nu în ultimul rând, îți prezentăm acele branduri care au fost crescute local. Deși firma-mamă provine din Grecia, brandul Betano a fost gândit special pentru piața online din România. În Grecia, acest operator funcționează cu numele de Stoiximan. Pentru a cuceri piața locală, Betano s-a asociat cu clubul de primă ligă CSU Craiova, dar și cu întreaga competiție fotbalistică locală. Liga I poartă de ceva timp titulatura de Liga I Betano. Se fac bani pe net și la Betano. Ei oferă stream video pentru foarte multe dintre competițiile de fotbal, tenis și baschet. Prezența imaginii te ajută foarte mult în jocul tău live, mai ales dacă obișnuiești să pariezi pe Bundesliga, Serie A sau Champions League. Dacă Betano este considerat deja un standard în materie de pariuri online, brandul Maxbet mai are de muncit pentru a obține această titulatură, deși se luptă în această direcție. Totuși, pentru cei mai mulți jucători de agenție, Maxbet rămâne deocamdată sala de jocuri din centrul orașului sau de la periferie.

Orice variantă ai alege și orice fel de casă de pariuri online ai prefera, șansele tale de câștig sunt foarte mari dacă aplici strategia potrivită. Tot ceea ce contează este faptul că e necesar să joci doar la acele case de pariuri și cazinouri online care au licență ONJN.

 

You may also like

16 comentarii

  1. Nu ma prea pricep la acest subiect, in afara de banalele bilete la loto, nu am jucat in alta parte. Dar trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa castig bani 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.