Ceasul – accesoriul esențial al garderobei feminine

Avem foarte multe accesorii la dispoziție care ne ajută să punem în valoare o ținută sau să o completeze. Dintre toate accesoriile feminine ceasul este cel mai râvnit accesoriu. Ceasurile de damă au atât un rol funcțional, cât și unul estetic. Nu purtăm un ceas doar pentru că este frumos și se potrivește ținutelor pe care le purtăm. Ne punem un ceas la mână pentru a ști cât este ora. Este atât de neplăcut să ne aflăm la un eveniment și să tot scoatem telefonul pentru a ști cât este ora. O privire discretă aruncată asupra ceasului ne va arăta ora și vom scăpa de o situație neplăcută.

Ceasul – accesoriul care ne definește personalitatea

Ceasuri dama sunt acele accesorii care ne ajută să ne formăm o părere cu privire la stilul unei persoane. Un ceas corect ales ne va ajuta să emanăm eleganță și să fim mult mai încrezători. Este importantă calitatea acestui accesoriu, însă nu este obligatoriu ca un ceas rezistent să coste o avere. Putem investi în ceasuri pe care le găsim la ofertă sau în ceasuri ieftine cărora nu avem ce să le reproșăm din punct de vedere estetic și funcțional. Și nu trebuie să punem la îndoială faptul că respectivul ceas nu este original. Putem găsi ceasuri ieftine dacp avem rpbdare și căutăm cu atenție și acolo unde trebuie. Un ceas cu stil va crea o impresie bună admiratorilor noștri. Ceasul este o bijuterie care reflectă gusturile noastre. Pentru că atunci când alegem un ceas avem anumite criterii dupa care ne ghidăm și aceste criterii reflectă stilul nostru.

Criterii de alegere a unui ceas

Principalul criteriu în alegerea unui ceas de damă ține de calitatea acestuia. De un ceas de bună calitate ne vom putea bucura vreme îndelungată. Un alt criteriu este reprezentat de modelul ceasului. Un ceas simplu, dar elegant grăiește vizibil despre stilul nostru personal. Un ceas grosolan este de evitat, în timp ce un model rafinat sigur va fi observat de persoanele cu care venim în contact. Prețul unui ceas este un alt criteriu de bază care influentează achiziția. Există modele de ceasuri cu prețuri pentru toate buzunarele.

Nu este obligatoriu ca un ceas de calitate să fie și scump. Avem de unde să ne găsim ceasuri dama ieftine pe placul nostru și care să fie de o bună calitate. Tipul de afișaj al unui ceas este un alt criteriu ce determină alegerea vreunui model. Funcțiile pe care le au modelele de ceasuri damă pe care le vedem trebuiesc analizate. În funcție de nevoile noastre alegem un ceas care să ne satisfacă orice doleanță.

Tipul de mecanism al ceasului este un alt criteriu de care ținem cont când efectuăm o achiziție. Oricare ar fi opțiunea noastră în raport de tipul de mecanism al ceasului avem avantaje de-o parte și de alta. Designul modelelor de ceasuri de damă este primul criteriu care ne influențează decizia. Ideal este să alegem acele modele care se potrivesc stilului nostru. Un ceas este o bijuterie și un accesoriu pe care orice damă trebuie să îl aibă în garderoba sa. Un ceas potrivit ne va ajuta să ieșim din impas atunci când nu știm ce accesorii să alegem. Accesoriile nemuritoare și pe care le putem purta fără a ține cont de tendințe le putem alege din rândul modelelor de ceasuri de damă ieftine.

Voi ce fel de ceasuri alegeți? Aveți vreun criteriu după care faceți alegerile?

You may also like

22 de comentarii

  1. Eu am un ceas de la Adona de aproape 2 ani. Nu il port des, dar e purtat si imi place cum rezista si cum arata. Cred ca isi merita banii.

  2. Cu toate că am câteva ceasuri (unul mai scump), nu apuc să le port așa de des pe cât mi-aș dori. Îmi plac mult ceasurile ce au o curea de piele. Sunt tare confortabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.