Pulover galben și ghete cu barete (OOTD)

Încep acest articol cu o poveste extrem de palpitantă, cel puțin pentru mine. Zilele trecute, când am prins un strop de soare am ieșit să fac câteva poze. Am făcut poze și mi-am șters contul de icloud de pe telefon. Nu m-am gândit nici o clipă că asta implică să-mi șteargă inclusiv pozele de pe telefon și uite așa m-am trezit cu galeria de poze goală. Îmi era ciudă că pozasez vreo 3 outfit-uri si acum ar fi trebuit să mă pozez cu exact aceleași lucruri, în aceeași combinație și nu aveam nici un chef. În concluzie, astăzi vă povestesc puțin despre Zaful și despre Gamiss.

Bluză – link

Geantă – link

Ceas – link

Ghete – link

Comanda mea ZAFUL

Am să iau fiecare produs în parte și vă voi povesti pe scurt despre el. Încep evident cu puloverul ca s-o iau de la un capăt. Puloverul este foarte frumos ca și model și culoare doar că modelul este din acela scurt. L-am purtat simplu, fără cămașă și cu blugi cu talie înaltă. Combinația era bună doar că mă cam lua frigul la spate. Eu cred că este perfectă combinația dintre el și cămașă, atât din punct de vedere al confortului, dar și estetic.

Bluza este mărimea L, așa cum îmi aleg eu hainele de obicei, și un număr mai mare nu ar fi rezolvat problema lungimii. Așa este modelul și cred că este bine să știți din start.

Geanta este absolut superbă. Este o geantă mare care este extrem de încăpătoare. Lateralele sunt tari și se prezintă tare bine. Este o geantă perfectă pentru mai multe combinații de ținute și îmi place mult cum se vede, atât în realitate, cât și în poze. Singurul dezavantaj este că are un singur compartiment și câteva buzunare pe laterale.

Ceasul l-am luat ca să-l combin cu un trenbch galben. Modelul ceasului nu a fost atât de elegant precum trench-ul și combinația nu era una tocmai potrivită. Ceasul este sport casual și tocmai din acest motiv l-am găsit mai potrivit pentru acest outfit. Prețul lui este undeva până în 10 lei. Verificați linkul de sub prima poza.

Ghetele sunt foarte dsrăgălașe și mi-au plăcut tare mult. Sunt foarte comode și practice. Au un fermoar pe lateral și sunt foarte ușor de încălțat. Talpa joasă și materialul moale le fac foarte practice. Presimt că mă voi îndrăgosti de ele și le voi purta foarte des după ce se topește apăraia lăsată de ultima zăpadă. Mărimile se potrivesc pe site-urile acestea asiatice și puteți comanda fără grijă mărimea voastră.

Vouă vă place galbenul? Eu se pare că am făcut o obsesie pentru el!

You may also like

22 de comentarii

  1. Combinatia pieselor este foarte reusita iar mie imi place ceea ce ai reusit sa faci. Iti sta super.❤️

  2. Imi place maxim acest pulover si culoarea lui! Si eu ador culoarea aceasta si chiar vreau ca anul acesta sa port mai mult galben! Imi place si geanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.