Scapă de dureri cu Non Dolor

Eu personal nu sufăr de vreo durere. Dacă dintr-o întâmplare mă lovesc și mă doare ceva sunt mai rău ca un copil. Caut orice soluție care să mă ajute să-mi rezolv problema în cel mai scurt timp posibil. Cam asta s-a întâmplat când s-a lovit soțul meu la picior și dintr-o călcătură mai puțin potrivită a trebuit să nu mai joace fotbal câteva luni bune. Experiența mea cu Non Dolor de la Ayurmed și durerile care devin amintiri.

Durerea musculară dispare în timp record

Un mic accident și o călcătură mai puțin potrivită a atras după sine numai probleme. Piciorul i s-a umflat foarte tare și abia putea să calce pe picior. Nu știam ce să încerc și la ce produs să apelez. Am dat cu diverse creme care mai de care mai scumpe, l-am trimis la ortoped, a făcut radiografie la picior să vadă dacă nu este cumva rupt ceva pe acolo. Toate astea s-au întâmplat într-o lună jumătate / două. Rezultatul a fost gen … operația reușită, pacientul mort.

Doctorul a zis că din radiografie nu vede mare lucru și este posibil ca el să se fi refăcut de la sine. Ar fi indicat să folosească niște pastile pentru articulații. Medicație pentru 2 luni. După prima lună nici un rezultat și apoi am aflat de NON Dolor. O cremă foarte ieftină pe care am primit-o spre testare. Toată lumea zicea că este extraordinar de bună și asta m-a făcut s-o încerc și eu.

M-a surprins să văd cât de eficientă este. Durerea dispare în scurt timp și este foarte eficientă și pentru durerile mai vechi precum cea a soțului meu. Cu această cremă a început să se simtă din ce în ce mai bine și ceea ce n-au făcut pastilele într-o lună, a rezolvat Non Dolor în mai puțin de o săptămână. Cu doar 10 lei a rezolvat o problemă pe care a cheltuit milioane.

Cum poate fi folosit Non Dolor și ce dureri mai vindecă

Principiile active din unguentul NON DOLOR se absorb ușor prin piele și ameliorează cu rapiditate durerea din afectiunile articulare (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular), suprasolicitări sau traumatisme osteo-articulare. Calmează durerile musculare difuze sau localizate, crampele musculare sau durerile după efort fizic intens sau contuzii.

NON DOLOR stimulează circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară. Acțiunea ușor revulsivă a unguentului produce o senzație confortabilă, de cald, la nivelul pielii conducând la eliminarea diconfortului. Uleiurile esențiale din extractele vegetale au de asemenea acțiune antibacteriană și antifungică prevenind apariția unor infecții locale.

Zilele trecute, tot scumpul meu soț, se plângea și de dureri de spate. M-a rugat să-i fac puțin masaj și imediat mi-a fugit gândul la unguentul Non Dolor. Am masat preț de 5-10 minute spatele cu această cremă. Nu am folosit un masaj intens. În mai puțin de jumătate de oră a zis că l-a lăsat spatele. Nu exagerez sub nici o formă când spun asta și vă recomand s-o încercați ca să vă convingeți.

Mirosul este unul foarte puternic și mentolat. Intră foarte ușor în piele și dă senzația de piele hidratată la suprafață. Se încălzește ușor zona și nu crează nici un fel de disconfort. Pentru afecțiunile mai puțin grave se rezolvă din 2-3 aplicări și pentru dureri mai persistente este indicat să se folosească zilnic de 2-3 ori pe zi pe zonele cu problem.

Ayurmed este firma care produse aceste creme minune. Pe site-ul lor găsiți și alte produse naturale care încearcă să trateze cât mai natural diverse probleme prin combinarea diverserlor plante care au proprietăți miraculoase. Eu am mai folosit de la ei Siropul de tuse Coughend care este foarte apreciatr chiar și de doctori. L-am folosit atunci când a fost răcită fetița mea și faci minuni pentru tusea productivă.

Ați folosit vreun produs Ayurmed până acum? Dacă aveți vreo recomandare miraculoasa, chiar aș vrea să-mi spuneți

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

20 de comentarii

  1. O da ..mai mereu am dureri de spate si de genunchi ..deci sigur voi face o comanda si ii voi face si soacrei o crema cadou ca am citit si ar fi buna si pentru ea .

  2. Siropelul Coughend il avem si suntem foarte multumite de el, desi ar fi fost mai bine sa nu avem nevoie de el, mereu ma bazez pe eficienta lui cand cea mica tuseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.