Jachetă gri Dresslily pentru primăvară/toamnă(OOTD)

Jacheta gri pe care mi-am luat-o de la Dresslily am prins-o la jumătate de preț. La început nu am fost atât de atrasă de model, cât am fost de atrasă de preț. M-am gândit că se va așeza bine și am îndrăznit s-o comand. Recunosc că am fost plăcut surprinsă de cât de bine se așează și nu regret nici o clipă că mi-am comandat-o.

Jachetă Dresslily – link

Jacheta este perfectă. Mi-am ales mărimea L și îmi vine perfect. Nu-mi este fixă, nu mă ține și este tare comodă. Abia aștept primăvara ca s-o pot purta mai des. Merge purtată așa pur și simplu sau cu un maieu/tricou pe dedesubt. Nu o văd potrivită nici pentru vremea asta pentru că acum avem nevoie de o geacă groasă, iar aceasta nu este groasă. Poate că materialul este ușor mai plin, dar atât.

Mai nou, nu pot face poze dacă este și buburuza mea în zonă. Vrea și ea să apară în poză și n-am cum să feresc de ea. După ce o rog frumos să stea puțin să-mi fac o poză singură, vrea și ea să mă dau la o parte să stea singură la poză. Este tare simpatică și mă amuz când o văd cu mâna la obrăjor.

Comanda mea de pe Dresslily a ajuns fracționat și am primit-o la poșta ocală. Nu am plătit nimic suplimentar pentru acest colet și a fost una dintre investițiile profitabile.

Ce părere aveți despre această jachetă de pe Dresslily?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

27 de comentarii

  1. e calduroasa, nu? Asa se vede in poza de pe site. Pretul nu e nici mic, nici mare. Mi-ar fi placut sa fie o culoare mai vie, mai de primavara, dar merge si asa. Sa o porti sanatoasa!

  2. Jacheta e foarte frumoasa si eleganta, cred ca o s-o cumpar si eu. Tu ce marime porti de obicei? Ca sa stiu daca se potrivesc marimile. Iar buburuza ta e foarte frumoasa!

  3. Imi place mult jacheta si pretul e bunicel. Pare groasa doar din cauza modelului de tricotaj. Imi place si culoarea in combinatie cu negru. Ai nevoie de o geanta burgundy sau alta culoare mai puternica, in niciun caz bej( as zice eu)

  4. Imi place mult croiala jachetei, as fi preferat o alta culoare (daca as fi optat sa o cumpar) nu prea sutn adepta griului 🙂 Oricum CRistina face mereu senzatie la pozat 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.