Ține cont de bunele maniere atunci când oferi un buchet de flori

Florile sunt acel cadou pe care cei mai mulți dintre noi alegem să îl oferim. Sunt un cadou potrivit a fi oferit oricărei femei din viața noastră, fie soția sau iubita, mama sau bunica, șefa de la locul de muncă sau doar o colegă.

Un cadou trebuie să fie mereu însoțit de un buchet de flori

Fie că mergem în vizită la cineva pentru prima dată sau la o aniversare nu putem oferi un cadou fără a avea un buchet de flori. Oricine adoră să primească buchete cu flori atunci când sărbătorește o vârstă sau când are musafiri. Cadoul va fi cu mult mai apreciat dacă va fi însoțit de un buchet drăguț de flori. Te poți orienta către buchete de flori online care să te scutească de efortul unui drum.

Ce să nu faci când oferi un buchet de flori

Nu oferi niciodată flori artificiale. Mai bine alege buchete de flori impresionante cu care poți cuceri o persoană care se va bucura de ele câteva zile, dar căreia îi vor rămâne memorabile. Trandafiri criogenați sunt la modă și ne putem bucura de ei câțiva ani. Dacă nu vrei să îi oferi unul dintre multe buchete de flori alege să îi dăruiești trandafiri criogenati. Ține cont de relația pe care o ai cu aceea persoană și de pretențiile pe care aceasta le are.

Nu oferi buchete de flori speciale unei colege care ar putea interpreta greșit gestul tău. Iar mamei sau bunicii trebuie să îi alegi un buchet mai special. Preferințele persoanei iubite sigur pe cunoști și trebuie să știi ce anume ar vrea să îi oferi. Să nu oferi niciodată florile în ambalaje decât dacă ai ales să îi oferi buchete cu flori online care au fost pus în anumite cutii speciale, în care le poți păstra până se ofilesc. Nu oferi niciodată buchete de flori într-un număr par pentru că se consideră că acestea sunt potrivite ceremoniilor funerare. Nu oferi niciodată flori cu cozile în jos, pentru că acestea trebuie să aibă o poziție ușor oblică atunci când le oferim.

Ocazii cu care putem trimite flori

Putem oferi flori unei persoane cu ocazia împliniri unei vârste, în semn de mulțumire sau de felicitare, din dragoste dar cu prilejul celebrării unui eveniment special. Putem trimite flori unei persoane în ziua în care împlinește vârsta. Florile pot fi trimise a doua zi persoanelor care au avut o petrecere sau femeilor care au născut ori celor care au trecut peste o problemă de sănătate. Dacă vă doriți să oferiți un buchet frumos de flori și aveți un buget generos nu este cazul să vă zgârciti. Puteți să optați pentru un aranjament care sigur va reuși să vă ajute să impresionați.

Ce fel de buchete de flori obișnuiți să oferiți?

You may also like

17 comentarii

  1. De obicei aleg florile in functie de preferintele si varsta persoanei careia vreau sa i le ofer, iar daca nu ii cunosc preferintele aleg in functie de personalitatea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.