Cele mai frumoase colecții de Crăciun de la Yves Rocher

Yves Rocher este unul dintre brandurile mele preferate. Le iubesc și le folosesc produsele și am cea mai mare încredere în acestea. Tocmai din acest motiv le și menționez de fiecare dată. În fiecare an ei scot ediții speciale de Crăciun și nu știu de unde se inspiră, dar de fiecare dată vin cu cel puțin 2 arome noi cu miros de sărbătoare.

Anul acesta noile arome sunt ciocolată și portocală, mure și vanilie. Toate, dar toate îmi plac. Pe măsură ce le miroseam mă și îndrăgosteam de miros.

Colecția mure gurmande de la Yves Rocher

Varianta aceasta de produse este top. Mirosul este atât de plăcut încât îți vine să-l mănânci. Vă spun sincer că pe acestea le-am mirosit prima oară și nu credeam că mă vor cuceri restul gamelor sau că va putea fi ceva mai plăcut că acesta. Din această gamă eu am un gel de duș, un săpun lichid și un set cadou. Să vă povestesc puțin de fiecare în parte ca să vă faceți o idee.

Yves Rocher ține foarte mult la mediu așa că îi apreciez tare mult din acest punct de vedere. În plus, acestea nu conțin parabeni sau alte produse nepotrivite adăugate și asta mă face să le folosesc cu cea mai mare încredere. Gelul de duș este top. Gradul de spumare este foarte bun, este nevoie de o cantitate mică de produs pentru ca acesta să fie eficient și mirosul este suuper. Săpunul lichid este foarte bun și el. Îmi place că vine cu pompiță doar că pompița acestuia este specială. Dacă apăsați ușor, iese suficient de puțin produs, dar îndeajuns de mult pentru o spălare eficientă a mâinilor. Dacă avem nevoie de ceva mai mult produs trebuie să apăsăm mai lung pe pompiță. Asta face ca această cantitate să ajungă o perioadă lungă de timp chiar dacă el are doar 190 ml.

În fiecare an găsim la Yves Rocher seturile de cadou de genul. Mie mi se pare că sunt foarte frumos structurate și sunt absolut perfecte pentru a fi oferite. În magazine găsiți mult mai multe combinații de produse și sunt convinsă că sunt și cu alte arome. Varianta mea are în interior un mini gel de duș, o cremă de mâini, un balsam de buze și un ulei de duș. Doar balsamul vine în varianta full size, iar restul sunt în varianta mini. Eu cred că oricine s-ar bucura să primească un astfel de produs așa că vă puteți orienta și spre genul ăsta de produse.

Colecția ciocolată și portocale de la Yves Rocher

Mirosul acestor produse ar putea fi considerat ușor delicat. Chiar dacă ambele produse au un miros plăcut combinația ar putea fi ușor diferită. Eu am crema de mâini și exfoliant bifazic pentru corp Portocale & Ciocolată. În primă fază am aplicat crema de mâini pentru că zilele trecuse o terminasem și tot una Yves Rocher avusesem. În momentul aplicării se simt ambele arome doar că după câteva minute rămâne doar mirosul de ciocolată. Nu mai simt absolut deloc portocala. Îmi place acest aspect și sunt curioasă dacă voi ați folosit gama asta și la fel ați simțit și voi.

Exfoliant bifazic pentru corp Portocale & Ciocolată este genial. Când spun asta mă refer strict la ceea ce știe el ca și produs să facă. Acesta are în interior mici particule de nucă de cocos care exfoliază blând și mirosul este foarte apetisant. În plus, hidratează pielea și este o adevărată plăcere să-l folosesc.

Colecția My vanilla Garden

Eu am un pachet gata ambalat din această colecție și acesta este compus dintr-un gel de duș și o apă de toaletă. Mirosul este unul diferit de tot ceea ce am încercat până acum. Acesta este foarte subtil și abia dacă-l simt. Vanilia se simte foarte puțin, nu este deloc deranjant și chiar merită să încercați gama asta dacă sunt iubitoare a produselor care nu miros foarte intens.

Ce părere aveți despre noile colecții Yves Rocher? Care dintre ele vă doriți să le încercați?

You may also like

16 comentarii

  1. Asa este, si eu le ador foarte mult !
    Cel mai mult ador Colectia Mure Gurmande !
    Multumesc frumos pentru informatii si pentru recomandare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.