Gașca Zurli vine în Galați! Ne vedem pe 11 martie la spectacol?

Îmi vine greu să cred că mai sunt copii care nu știu de Gașca Zurli. Fetița mea nu știa să vorbească, dar fredona de zor „Am o căsuță mică”. Fetița Zurli, Tanti prezentatoarea sau Zâna sunt printre preferații ei. Mor de dragul ei când o văd cum încearcă să copieze toate mișcările prietenilor ei. Am văzut că este o isterie generală în rândul copiilor și atunci când s-a anunțat cel mai nou spectacol al lor, mămicile au dat iama în a rezerva cele mai bune locuri.

Fetița mea, Cristina, are 3 ani și 6 luni și este o mare fană Gașca Zurli de mică. Poza de mai sus este de anul trecut (26 martie 2017) de la ultimul spectacol Gașca Zurli la care a fost prezentă. Spectacolul a durat o oră, dar ea a rezistat puțin mai mult de jumătate de oră. Nu vă puteți închipui cât entuziasm am citit pe ochii ei în momentul în care a văzut-o pe fetița Zurli pe scenă.

Gașca Zurli în Galați doar pe 11 martie 2018

Super Eroul MULȚUMESC, împreună cu toată Gașca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercând să cuprindă toate zonele României. Pe Harta Zurli a turneului se numără orașele: Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București.

Lumea lui Mulțumesc este numele ultimului spectacol Gașca Zurli. Turneul începe din Galați și are loc pe 11 martie la ora 19.00. Eu voi fi preszentă acolo cu Cristinuța mea.  Am ca obiectiv să stau până la finalul spectacolului și sper ca anul ăsta să pot face și o poză cu personajele preferate a Cristinei.

Pentru spectacolul din Galați, mai sunt bilete doar la categoria VIP. Se pare că sunt foarte iubiți și mămicile vin într-un număr foarte mare la acest spectacol. Îmi doresc să mă întâlnesc cu cât mai multe dintre voi, să dansăm, să cântăm și să ne distrăm cu cei mici. Poate că ar fi bine ca o oră, cât ține spectacolul, să ne simțim din nou copii!

Cu cine mă văd la Gașca Zurli? Mai sunt mămici care își doresc să vadă spectacolul Lumea lui Mulțumesc?

You may also like

35 de comentarii

  1. Si pitica mea ii adora, in loc de „am o casuta mica” zice „cucu matii” nu stiu care este legatura dar nu vrea deloc sa zica corect

  2. Chiar daca nu am un copil mai mic as merge la un astfel de spectacol, unde sa cant si sa dansez cu toata lumea.

  3. Distracție plăcută ! :* dacă eram din Galați veneam şi noi , fetița adoră Gaşca Zurli .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.