Kit de epilare cu ceară de la Total Pro Beauty

Epilarea este unul dintre problemele frecvente ale femeilor. Uneori această problemă ne solicită și chiar este o reală problemă de care trebuie să ne ocupăm lunar fie că vrem, fie că nu vrem. Aceasta poate fi făcută acasă sau la salon. Eu am optat pentru epilarea definitivă în ultimul timp și …. asta m-a salvat.

În urmă cu 6 luni am început ședințele de epilare definitivă. Am optat pentru picioare lung și axilă. Nu vă puteți închipui cât de plăcut este să nu mai duci grija firelor de păr crescute sau, mai grav, să văd acele fire de păr crescute pe sub piele. Mai știu că această procedură nu este pentru toată lumea. Costurile sunt ceva mai mari. Acum depinde de fiecare persoană de bugetul pe care-l alocă acestei probleme.

Kit de epilare cu ceară

Kit-ul de ceară poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a scăpa de pilozitatea nedorită. Acesta conține un încălzitor, 2 rezerve de ceară și benzi de hârtie. Principiul de folosire al acestuia este simplu.

Rezerva de ceară se introduce în încălzitor pentru ca ceara să fie fluidă. Încălzitorul are un bec care vă arată exact atunci când acesta este funcțional. După ce rezerva a ajuns la temperatura dorită se poate începe să aplicăm ceară pe zonele dorite. Rezerva de ceară are o rolă în capătul acesteia tocmai pentru a putea întinde un strat uniform de ceară. Putem să folosim rezerva cu tot cu aparat pentru că este ușor de manevrat, dar putem să folosim încălzitorul conectat la priză sau nu. Ideea este că dacă nu lăsăm încălzitorul în priză, în momentul în care ceara se răcește va trebui să așteptăm până se încălzește. Dacă este conectat în permanență la priză putem să o folosim continuu până când se termină rezerva sau ne terminăm treaba.

Vreau să punctez din start că acest încălzitor nu supra încălzește ceara. O aduce la o temperatură de topire, dar în același timp nu riști să te frigă atunci când o aplici pe picioare.

După ce întinzi o dungă de ceară, lași câteva minute, apoi vii peste ceară cu benzile de hârtie. Se trage de banda de hârtie în sensul invers al creșterii părului și astfel epilarea este ca și rezolvată. Trebuie doar să aplicați pe fiecare porțiune de picior pentru a fi epilate uniform.

Total Pro Beauty are foarte multe accesorii pentru epilare pe site așa că puteți să încercați varianta aceasta, varianta cu decantor și cu granule de ceară, etc. Totul ține de voi și de cât de îndemânatice sunteți pentru a putea să vă epilați cât mai bine, singure, acasă. Nu zic că nu este mai comod la salon, dar vă asigur că puteți face o economie destul de mare dacă vă faceți singure și cu banii economisiți să cumpărați orice altceva.

Voi ce metode de epilare folosiți?

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.