Schimbă telefonul vechi cu un Huawei

Tehnologia evoluează de la o lună la alta și în permanență apar telefoane noi și performante. Un smartphone a ajuns să aibă foarte multe funcții și acum poți răspunde la email imediat, poți împărtăși experiențe din vacanțe sau chiar să folosești diverse aplicații complet gratuite care pot intermedia un video call. Dacă funcțiile telefonului nu ne sunt suficiente, atunci putem apela la diverse aplicații care au rolul să ne vină în ajutor și să ne satisfacă toate nevoile. În ultimul timp am auzit că plătim foarte mult firma și că în momentul în care un smartphone cunoscut are un preț exorbitant, este posibil ca o mare parte din preț să reflecte firma pe care o reprezintă. Sunt și variante mai ieftine ale unor produse mai puțin cunoscute. Acum depinde de ceea ce-ți dorești de la un telefon.

huawei-p8-1106911_960_720-minHuawei performanță la dublu

Huawei are ceva vechime pe piața telefoniei mobile și poate că abia prin 2006 a început să audă lumea de ei, o dată cu atingerea unor vânzări apoteotice. Nu știu exact despre ce model a fost vorba la acea vreme pentru că eu nu am amintiri cu ei din acea perioadă. Eu abia acum 2-3 ani am auzit despre această firmă prin prisma lansării Huawei P8 lite.

La acea vreme, Huawei P9 lite, era asemănat cu Iphone 6S și toate comparațiile dintre cele două telefoane arătau că Huawei este câștigător. Pe internet sunt extrem de multe video-uri care arată concret diferențele dintre cele două și sincer pe mine m-a convins că acesta din urmă are un preț mai bun și performanțe la fel de bune ca un Iphone.

Vreau să justific și afirmația mea de „performanță la dublu”. Am făcut această afirmație pentru că majoritatea telefoanelor Huawei merg pe varianta dual sim. Persoanele care folosesc un singur telefon poate că nu dau o importanță atât de mare acestui aspect, dar pentru persoanele care au telefon personal și telefon de serviciu, este clar foarte util. Nu mai au nevoie să umble cu două telefoane și să aibă grijă să își verifice bateria pentru două. Este un mare avantaj și am văzut că sunt multe persoane pentru care acest aspect este extrem de important.

Telefoane Huawei considerate unele dintre cele mai bune telefoane

Huawei a lansat și următorul model care este cu mult mai performant decât P8. Despre Huawei P9 puteți să citiți mai multe aici. Între timp a apărut și Huawei P10 care are o diagonală de 5.1”, un procesor HiSilicon Kirin 960 cu 4GB RAM, 64GB memorie interna. Poate că astea sunt niște caracteristici mult prea tehnice pentru unii și simplul fapt că se mișcă la secundă, este cel mai important.

huawei-p10-5-1-huawei-p10-minPozele pentru mine sunt cele mai importante și la acest capitol Huawei P10, vine cu o cameră de 20MP, plus multe alte funcții pe care personal nu știu să le explic. Îmi doresc să focusese foarte bine un obiect sau o persoană, să aibă stabilizator de imagine și claritate. Acest telefon se pare că îndeplinește toate aceste criterii și este un telefon deloc de neglijat.

F64.ro are diverse prețuri telefoane Huawei, în funcție de modelul ales. Este un site care se pricepe foarte bine la tot ce ține de gadgeturi și dacă aveți nevoie de informații suplimentare care nu se găsesc pe blog, îi puteți contacta pentru că sunt foarte prompți.

Ce telefon folosiți în prezent? Sunteți interesate de un Huawei?

You may also like

15 comentarii

  1. Eu am un iphone 6S, astept 7, promite multe modificari in bine.
    Nu as renunta la Apple pentru nimic. Am de multi ani iphone si ipad si nu am avut probleme, asa ca nu renunt la el.

  2. Am o poala de telefoane si toate sunt numai porcarii de pe timpul lui pipiri fuga( e o expresie in caz ca nu stii, ceea ce inseamna, vechi 😀 ) Dar mi-a spus fi-meu ca „eu nu sunt pregatita inca” pentru ceva prea performant ca ma eclipseaza. Mi-ar placea unul ca acesta, macar pentru autonomie daca nu si pentru celalalte functii

  3. In prezent am un Samsung S5. Il am de doi ani deja dar nu prea as renunta la el. Ma atasez foarte tare de lucruri si mi e greu sa le schimb.

    Cand vine vorba de telefoane, nu mi place neaparat sa fiu in trend. Ma ajuta mai mult sa se plieze nevoilor mele.

    Nu stiu daca m ar tenta sa achizitionez un Huawei intrucat sunt fana Samsung, dar cine stie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.