Oferă ciocolată cadou atunci când ești în pană de idei

Cadourile sunt unele dintre problemele cu care mă confrunt pentru că se întâmplă să nu știu ce-aș putea oferi cadou. Asta în ciuda faptului că persoana pe care urmează s-o cadorisesc o cunosc suficient de bine. Dacă până la urmă nu am niciun fel de inspirație am un fel de as în mânecă și am să vă spun exact cum procedez.

Cadouri inspirate

Fina mea mă surprinde de fiecare dată și trebuie să recunosc că, de cele mai multe ori, încerc s-o iau drept exemplu. Nu știu cum face că de fiecare dată îmi face cadouri potrivite. De ziua Cristinei îi oferă ceea ce ea își dorește. Chiar dacă Criss are niște dorințe ciudate, sofisticate sau necunoscute, se întâmplă să ofere câte un indiciu și chiar să primească ceea ce vrea. Nu vă închipuiți că cere luna de pe cer …. chestii normale. Când vine ziua mea primesc de fiecare dată flori și nu orice fel de flori. Buchete speciale de flori care arată într-un mare fel. În plus, florile vin însoțite și de câte un tort. S-a întâmplat în mai mulți ani să mă surprindă în felul ăsta și eu chiar să nu am tort pregătit. Cred că puteți să luați și voi exemplul pentru că mie mi se pare de efect.

Îmi aduc și acum aminte de cadoul de Crăciun care era tot un dulce. Era o cutie mare în care erau diferite borcănașe cu mesaje pentru nașa, pentru nașu și în interior erau niște bomboane de ciocolată, arahide în ciocolată, etc. Arăta foarte, dar foarte bine și ideea mi s-a părut super drăguță, ca să nu mai zic de conținut care era foarte apetisant.

Cutii de ciocolată apetisantă

Eu am găsit pe Luado.ro multe variante de ciocolată care poate fi oferă cu diverse ocazii. Delicioasele praline sunt realizate manual din cea mai fină şi calitativă ciocolată belgiană cu lapte, albă sau neagră. Sunt făcute din cele mai proaspete și rafinate ingrediente, la care se adaugă multă îndemânare. Pe site sunt și cutii mai înguste în care bomboanele sunt unele peste altele. Mie îmi plac mai mult cutiile în care văd fiecare bomboană în parte pentru că una din bucuriile savurării unei bomboane de ciocolată este acel moment în care ți-o alegi.

Un cadou potrivit pentru colegi

Cadoul potrivit pentru colegi, prieteni care nu sunt foarte apropiați sau orice altă persoane căreia nu-i cunoști gusturile este această cutie cu bomboane. Cele 9 bomboane cu ciocolată nu are cum să lase indiferent pe nimeni. Nu am auzit pe nimeni până acum care să nu consume ciocolată așa că eu cred că puteți merge la sigur cu o cutie de genul.

O porție gustoasă de ciocolată caldă

Ciocolata caldă este numai bună în zilele răcoroase. Eu o mai consum atunci când consider că am băut suficient de multă cafea și vreau să-mi fac ceva bun. Îmi încălzesc foarte bine o cană cu lapte și amestec energic cu acest bețișor pe care este ciocolată. Ciocolata devine densă și gustoasă. Trebuie să recunosc că are un gust cu totul special, poate și pentru că este o combinație perfectă dintre ciocolată și vanilie.

O bucățică de ciocolată pe zi este chiar recomandată. Dacă este consumată cu măsură nici măcar nu are cum să îngrașe. Eu prefer să mănânc puțină ciocolată pe zi, dar care să fie de calitate. Mai bine mănânc puțin și bun. În plus, ingredientele naturale și modul de prezentare al dulciurilor de la Luado.ro sunt atât de tentante încât îmi este greu să stau departe de ele.

Luado.ro este ușor de găsit pe internet, dar dacă aveți nelămuriri sau întrebări suplimentare îi puteți contacta telefonic la 0737 390 000 prin e-mail la office@luado.ro.

Vouă vă place ciocolata? Cum o consumați în mod normal?

You may also like

13 comentarii

  1. Nu îmi place ciocolata,o ador.Sincer eu prefer mai mult sa primesc o ciocolata bună decât un buchet de flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.