Parfumuri florale cu iz de primăvară

Parfumul este acel touch personal care ne poate scoate în evidență și ne pune în valoare. Primăvara este anotimpul în care toată natura prinde viață și apar tot felul de flori colorate care dau un vibe bun. Parfumurile de primăvară sunt preferatele mele deoarece iubesc mixul de fresh si aromele florale. Acum este cel mai bun moment să apelăm la parfumurile florale care parcă vrea să ne aducă mirosul florilor pe pielea noastră. Parfumurile florale vin în foarte multe combinații de arome și le putem alege în funcție de preferințele personale.

M-am obișnuit ca în fiecare anotimp să-mi schimb parfumurile. Cu timpul am învățat și eu că parfumurile puternice sunt mult mai potrivite pentru sezonul rece, iar primăvara merg foarte bine parfumuri florale. Unele dintre ele le port cu succes și vara și am să punctez acest aspect ca să știți și voi.

Singurul parfum care vestește venirea primăverii

Gucci Bloom este singurul parfum pe care-l folosesc atunci când vine primăvara. Este un fel de vestitorul primăverii. Chiar și cutia acestuia este plină de flori. Aroma florală este desăvârșită de nota de iris, a cărui senzualitate face ca parfumul să fie atât de captivant. Parfumul este lejer și poate fi purtat ca și parfum de zi. O explozie de arome florale și fresh în același timp fac ca acest parfum să-ți ofere poftă de viață.

Notele de vârf pentru Gucci Bloom sunt notele de iasomie și tuberoză, iar notele de bază sunt cele de caprifoi chinezesc. Persistența acestui parfum este una medie. Eu îl port în geantă și îl reaplic atunci când consider că am nevoie de un refresh. Am văzut că pe Notino sunt mai multe variante ale acestui parfum doar că eu am varianta clasică. Dacă vreți, îl puteți încerca și în alte variante pentru că notele sunt diferite de la un parfum la altul.

Un parfum elegant, dar potrivit ca și parfum de zi

Dolce Gabbanna The One este unul dintre parfumurile mele preferate. Chiar dacă îl consider un parfum de primăvară, l-aș asocia mai mult unei femei elegante. Mirosul floral se întrepătrunde cu cel fructat, ușor dulce. Fac aceste mențiuni pentru că cel prezentat anterior aș putea să spun că este unul ceva mai fresh.

Notele de vârf sunt prună, piper alb și mandarină. Persistența acestuia este foarte bună și rezistă foarte bine pe piele. Îl recomand cu mare căldură și acesta poate fi purtat atât pe timp de zi, cât și pe timp de seară.

Colecția de parfumuri și inspirația

Colecția mea de parfumuri este una suficient de generoasă ca să-mi satisfacă toate dorințele. Am câteva parfumuri pe care le prefer și spre care întind mâna mai mereu. Aș vrea să fac un top al acestora ca să vă ajut și să vă inspire și pe voi. Pe primul loc aș putea să pun Armani Si. Sunt ușor tristă când vorbesc de el și asta pentru că l-am terminat și cu siguranță îl voi recumpăra. Pe locul 2, la egalitate cu cel de pe locul 1, este Jean Paul Gaultier Scandal. Efectiv iubesc acest parfum și l-aș folosi non stop pentru că nu mă mai satur de el. Pe locul 3 este Dolce Gabbanna The One despre care v-am povestit deja.

Sunt curioasă care este parfumul vostru preferat?

You may also like

17 comentarii

  1. Gucci Bloom îmi place tare mult,cel de la Dior mi se pare prea dulce pentru gustul meu

  2. Mulțumim pentru recomandări… Nu am unul preferat… Eu sunt o mate pasionată de parfumuri si nu stiu daca as putea vreodată să-mi aleg unul preferat

  3. Iubesc parfumurile, iar Gucci Bloom pare exact pe gustul meu. Si Armani Si miroase minunat, imi place Passione.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.