Ține departe de casă și curte dăunătorii într-un mod sigur și eficient

Fie că locuiești la oraș sau la țară, la curte sau la bloc, există riscul de a fi vizitați de musafirii nedoriți. Înmulțirea dăunătorilor și rozătoarelor pot produce pagube semnificative și pot avea consecințe neplăcute. Este neplăcut ca un dăunător să treacă prin locuință și să pătrundă în zonele în care aveți depozitate furaje sau alimente. Cel mai grav aspect al acestui fapt îl constituie pericolul creării unui rezervor de infecție.

Consecințele apariției unui dăunător în mediul în care ne regăsim pot căpăta proporții catastrofale. Rozătoarele pot distruge bunuri materiale și pot provoca incendii. Roaderea izolatorilor electrice de către dăunători poate provoca un astfel de incident. Este nevoie de un aparat eficient care să împiedice acești dăunători să provoace pagube. Ideal este ca acest lucru să se facă într-un mod cât mai sănătos. Pestrepeller este un aparat de alungat dăunătorii într-un mod care nu presupune proceduri nedorite și neplăcute.

Modul de acțiune al unui aparat cu ultrasunete contra dăunătorilor

Pestrepeller emite ultrasunete perceptibile doar de dăunătorii pentru care a fost creat. Ultrasunetele vor afecta sistemul nervos și aparatul auditiv al dăunătorilor. Oamenii și animalele de companie sau alte animale care nu sunt vizate nu vor avea de suferit. El poate fi achizionat de pe www.pestrepeller.ro

Dăunătorii vizați de aparatele cu ultrasunete

Există aparate cu ultrasunete doar pentru o anumită categorie de dăunători sau pentru mai multe grupuri de dăunători. Sunt aparate cu ultrasunete create special pentru rozătoare și insecte. Șoarecii și șobolanii sunt o altă grupă importantă de dăunători pe care PestRepeller îi împiedică să pătrundă în aria de acțiune a aparatului. Păsările, câinii, pisicile și dihorii reprezintă un alt domeniu de acțiune al aparatului. Nu doar curtea și casa pot fi călcate de astfel de dăunători, ci și grădina și solarul.
PestRepeller pune la dispoziția clienților aparate cu ultrasunete cu flashuri de lumină. Aparatele sunt prevăzute cu senzor de mișcare. Sistemul de detectare a dăunătorilor se declanșează când aceștia pătrund în aria de acțiune a aparatului. O dată declanșat, acesta emite atât sunete de înaltă frecvență cât și semnale luminoase care vor îndepărta musafirii nedoriți. Aparatele cu ultrasunete au o rază de acțiune relativ mare de până la 550 de metri pătrați.

Avantajele folosirii unui aparat cu ultrasunete

Un aparat cu ultrasunete se dovedește a fi foarte important pentru orice locuință. Nu are efecte nocive asupra oamenilor și cel mai important aspect este că ține dăunătorii la distanță fără a-i omorî. Aparatul este perfect adaptabil oricărei prize din casă. Aparatul este prevăzut cu un led a cărei lumină este aprinsă în timpul funcționării sale. Folosirea de produse chimice contra dăunătorilor poate avea consecințe nedorite. Aparatul nu folosește astfel de produse. Un aparat cu ultrasunete este sigur pentru mediu putând fi folosit cu încredere. El este economic și eficient, are un consum redus, de aceea poate fi lăsat în priză tot timpul.

PestRepeller – ușor de comandat, ușor de folosit

PestRepeller este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate aparate cu ultrasunete contra dăunătorilor. Aparatul poate fi comandat telefonic sau online, fiind livrat direct la domiciliu în cel mai scurt timp. Acesta începe să funcționeze din momentul în care este băgat în priză.

You may also like

13 comentarii

  1. L-ai incercat? Chiar functioneaza? Sunt putin sceptica. Si mama vroia sa faca comanda mai ales ca stam la tara. Peste tot sunt fel de vietuiitoare din astea nepoftite

  2. eu n-am crezut ca functioneaza chestiile astea, sa stii. Tot tipa tataie sa ii luam si lui unul ca nu mai scapa de soareci in casa la tara. De cand l-am cumparat el zice ca nu a mai vazut picior de rozatoare.

  3. Eu n-am din astea, insa ma lupt vara de vara cu mustele (stam la parter, ca banuiesc ca la etaje nu prea zboara spurcaciunile astea), ma enerveaza moliile si tantarii, si consum 4-5 spray-uri antiinsecte dar tot nu sunt foarte multumita de efectul lor…

  4. Când ne-am mutat la actuala casa am avut surpriza imensă să găsim 3 șoareci în bucătărie. M-am speriat rău de tot. Nu pot să îți spun decât că am fost cea mai fericită după ce am scăpat de ei, am igienizat bucătăria și am sigilat practic orice posibil colț/priză etc pe unde ar fi putut intra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.