Avantajele și dezavantajele oferirii un buchet de flori generos la domiciliu

Femeile știu cum să-și arate dragostea pentru partenerii lor. Își exprimă sentimentele cu mult mai multă naturalețe. Bărbații sunt ușor mai stângaci când vine vorba despre acest aspect și apelează la mici trucuri pentru a evita aceste neplăceri. Cunoscând faptul că femeile sunt mari iubitoare ale florilor, preferă să le facă câte un mic cadou de acest gen la ocazii speciale sau chiar fără un motiv anume.

Avantajele livrării florilor la domiciliu

 • Posibilitatea alegerii unui buchet de flori impresionant este cel mai mare avantaj. Acesta poate fi personalizat în funcție de preferințele persoanei care urmează să-l primească. Florile în cutii personalizate sau care au multe plante ornamentale sunt în topul preferințelor. Cel mai mare privilegiu atunci când optăm pentru o florărie online este faptul că putem ști exact dinainte cum va arăta buchetul final.
 • Un buchet de flori generos este foarte potrivit pentru a fi oferit cadou. Ar fi de preferat să nu ne zgârcim. Dacă tot vine vorba de o surpriză. Florăriile online nu au o limită de spațiu precum cele fizice și cu ajutorul filtrelor de pe site, putem vedea exact buchetele disponibile cu florile preferate.
 • Prețurile sunt mult mai mici în magazinele online pentru că acestea nu plătesc chirii atât de mari. Angajații pot fi mult mai puțini decât într-un magazin fizic. Datorită acestui aspect poți apela cu încredere la o firmă de livrare flori in Bucuresti, cum ar fi Maisondor.ro.
 • Comanda se plasează mult mai ușor online. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și un telefon pentru a da toate detaliile de care este nevoie. În felul acesta poți alege cel mai bun preț și te poți alege buchetul care ți se pare cel mai interesant.
 • Livrare flori la domiciliu într-un timp record. În timp ce duci îți poți duce task-urile la bun sfârșit, cei dragi se bucură de micile atenții și de faptul că nu ai uitat de un eveniment important sau de faptul că te gândești la ei.

Dezavantajele livrării unui buchet de flori la domiciliu

 • Unul dintre marile dezavantaje ale oferirii unui buchet de flori este faptul că nu poți surprinde reacția persoanei care a primit frumosul cadou. În momentul în care o persoană este cu adevărat luată prin surprindere are niște reacții foarte diferite. Ar fi interesant dacă persoana care le oferă florile în locul tău să poată surprinde și aceste emoții.

You may also like

18 comentarii

 1. Ai avut foarte mare dreptate la dezavantaje, de aceea prefer sa ofer un buchet personal. Insa atunci cand nu putem fi prezenti, apelam si la acest gen de livrare.

 2. Cred ca este un cadou tare frumos si daca spui ca este si ceva mai ieftin decat la florărie este super! O sa notez site-ul pentru viitoare aniversări sau o sa il arat soțului meu! :))

 3. eu recunosc ca mi-ar placea mai mult ca sotul meu sa comande un astfel de buchet de crini, sa ii fie livrat lui, nu mie, si apoi sa mi-l ofere el. E mai romantic si mai placut asa pentru mine, nu stiu de ce. dar promit ca nu fac figuri nici daca mi-l livreaza un domn de la florarie.

 4. O asa surpriza iti face ziua mai frumoasa, chiar si daca nu este oferit de persoana in cauza, mie imi place misterul asta.

 5. Săptămâna aceasta părinții mei au făcut 30 de ani de căsătorie și tata a apărut la ușă cu un buchet de 31 de trandafiri.. Reacția mamei a fost surprinzătoare, deci ai dreptate cu dezavantajul menționat.

  În schimb, e mult mai comod.

  Cele mai multe flori le-am primit de la părinți când am făcut 18 ani- 19 trandafiri. Iubitul meu nu prea are treabă cu florile..îmi ia mai rar și puține :))). Precum spune și Andra Kat.. mai mult ghivece, că spune că rezistă mai mult.. dar pe mne nu prea mă încântă. :))

 6. Livrare la domiciliu? Hmmm, nu am primit niciodată flori la domiciliu! Dar imi place mult ideea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.