Investește în becuri economice pentru o factură mai mică la energie

Facturile lunare ne dau bătăi de cap, iar noi căutăm tot timpul să facem economii şi să avem un cost redus al cheltuielilor cu acestea. De altfel, în ultimii ani s-a dezvoltat o grijă pentru protejarea mediului înconjurător şi economisirea energiei. Tot mai multe persoane aleg să înlocuiască becurile vechi cu becuri economice. Aceste becuri ecologice le regăsim pe piaţă sub forme variate şi diferite dimensiuni.

De ce consumă mai puţin becurile ecologice

Becurile economice găzduiesc în interior un gaz la presiune joasă, iar peretele interior al becului conține o substanță fluorescentă care în momentul în care conectăm becul la o sursă de energie acționează, producând lumină. Un bec economic consumă o energie de până la de 4-5 ori mai mică în comparație cu becurile obișnuite.

De ce să investim în achiziționarea de becuri ecologice

În perioada 24-26 noiembrie este adevăratul Black Friday și eu am cam analizat ofertele de pe piață în materie de corpuri de iluminat. Vreau să schimb puțin aspectul casei și să fac o investiție care să merite. Îmi voi cumpăra spoturi led  de pe Savelectro.ro pentru că au reduceri mari, de până la 60% pentru articolele aflate la promoție. În caz că nu voi alege toate produsele dintre cele aflate la promoție de Black Friday, restul produselor au o reducere de 15%, folosind codul promoțional SAVBF.
De ce îmi doresc eu să îmi cumpăr becuri economice? Principala caracteristică a becurilor economice este că au consum scăzut de energie electrică. Becul este cel mai utilizat obiect consumator de energie electrică de către oameni. Utilizarea unor astfel de becuri în întreaga casă va reuși să ne ajute să plătim o sumă mult mai mică la plata facturilor lunare la energie electrică. În plus, au o durată de viață relativ mare. Comparativ cu vechile becuri, acestea dau dovadă de rezistență în timp, de aceea investiția în astfel de becuri se dovedește a fi profitabilă în timp pentru utilizatori. Lumina becurilor economice nu este deloc deranjantă, variind în nuanțe de alb și galben. Becurile economice ne oferă posibilitatea de a achiziționa becuri cu lumină caldă sau rece, în funcție de preferințe sau încăperea în care urmează să fie amplasate.

Becurile economice sunt becurile viitorului

Oamenii au devenit receptivi la nevoia de a face economii și de a proteja mediul. Becurile economice au devenit soluția ideală pentru casă, grădină sau orice alte încăperi. Aceste becuri înlocuiesc cu succes becurile vechi cu mulți watti care produc prea multă lumină și ne încarcă la factura energiei. Becurile sunt un articol modern pentru casa și se găsesc într-o varietate de forme și dimensiuni care se pliază nevoilor și cerințelor clienților. Acestea ne fac viața mai ușoară și mai frumoasă. Becurile economice sunt becurile viitorului datorită economiei și protecției pe care o oferă.

Avantajele oferite de becurile economice

Becurile economice aduc multiple beneficii utilizatorilor săi. Becurile economice oferă aceeași lumină ca un bec incandescent, dar consumă mult mai puțină energie. Comparativ cu vechile becuri, cele economice necesită a fi înlocuite după un timp relativ mare de la utilizare, grație avantajului de a avea o durată de viață relativ mare. Becurile economice prezintă avantajul de a nu se încinge pentru că nu se încălzesc tare în momentul utilizării lor. În plus, este rezistent la contactul cu apa, nu trebuie să vă faceți griji că ar putea exploda. Aștept cu nerăbdare să îmi aleg noile becuri și să fac economii. Este un moment bun sa profit și să înlocuiesc accesoriile vechi din casa cu unele moderne și istețe.

Ce părere aveți de aceste becuri economice?

You may also like

10 comentarii

  1. Ne gândim și noi să le înlocuim pe cele clasice pe unde au mai rămas în casă. Cu timpul ne propunem să le înlocuim pe acestea. Profităm și noi de oferta de Black Friday.

  2. Sa știi ca eu am aplicat aceasta metoda și am în toată casa becuri economice, chiar se simte diferența la factura.

  3. Foarte util articolul. Anul trecut de black friday am facut stoc de becuri economice si chiar au rezistat până acum, doar o dată am schimbat unele becuri, dar le-am cumparat dupa cum mi s-a parut ok pentru ca sunt multe feluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.