Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să primești de Valentine’s Day

Când aveam puțin peste 14 ani trăiam intens această clipă. Era important orice lucru primit de la persoana iubită. Chiar și o cutie de bomboane în formă de inimă păreau extrem de interesante și mă bucuram că s-a gândit la mine. Cu timpul am început să pun preț pe lucruri și parcă nu mă mai bucuram că primesc doar bombonele și vroiam ceva mai mult. Oare asta înseamnă că sunt materialistă?

Set accesorii – link

Mmmm … să zicem că nu. Poate că m-am maturizat și îmi doresc ceva potrivit vârstei mele și dorințelor actuale. Acum îmi doresc o bijuterie frumoasă, o rochița interesantă sau o pereche de UGG-uri. Știu că nu cer mult, dar astea sunt lucurile la care m-am gândit într-o fracțiune de secundă. Mai sunt multe alte lucruri de care mă bucur și totuși nu vreau să le menționez chiar pe toate.

De exemplu, pe Gamiss găsesc multe seturi de accesorii precum cele de mai sus care nu costă o avere. Am uitat să menționez că nu vreau nu știu ce metale prețiose. Am multe seturi de genul și îmi plac foarte mult. Se potrivesc în multe combinații de outfituri gen casual elegant.

Body – link

Arată superb acest body și poate fi folosi în diverse scopuri. M-a întrebat cineva pentru ce te aranjezi dacă stai în casă? Răspunsul este simplu: am o încredere mult mai mare în mine, mă simt bine în pielea mea și am o energie pozitivă. Asta mă motiveazp să arăt bine și când stau acasă, chiar dacă nu fac nimic special. Nu mi se întâmplă zilnic asta. Am și eu zilele mele de nebunie cu fața ușor desfigurată de nesomn, dar nu este momentul să vorbim de acest aspect.

Un body de acest gen poate fi opțiunea voastră pentru Valentine’s Day. Dacă vă uitați pe gamiss valentine’s day gifts găsiți mult mai multe opțiuni. Aceasta este a mea pentru această seară specială.

Față de pernă – link

Această pernă mi-aș dori s-o am aproape și după această sărbătoare. Este potrivită și cu alte ocazii și îmi poate doar aminti despre lucruri frumoase.

 

You may also like

18 comentarii

  1. Eu nu am niciun Valentn dar pot sugera altora daca se simt dezorientati si nu stiu ce sa aleaga pentru iubitele lor. Sau pot sa fiu eu propriul meu Valentin? Setul ala de bijuterii e super iar la 5,35$ nici nu e o cheltuiala prea mare

  2. Ce frumoasa este fata asta de perna, mi-ar placea sa am si eu doua in dormitor. Si eu imi amintesc cu cata emotie asteptam Ziua Indragostitilorin adolescenta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.