Haul Jumbo Ploiești

Iubesc magazinul Jumbo și mi-aș dori să mă duc singură la cumpărături ca să mă pot opri la fiecare produs în parte să-l analizez fără să fiu nevoită să fiu împinsă de la spate sau să mă uit periodic după copil ca nu cumva s-o pierd. Oricât de multe obstacole am avut, m-am descurcat să-mi iau câteva lucruri.

Când m-am întors de la munte am făcut un mic ocol și am căutat Jumbo din Ploiești. Nu m-am abătut foarte tare de la drum, dar îmi doream prea mult să-mi iau câteva lucruri așa că nu a contat acest aspect. Magazinul nu are site de prezentare a produselor, iar eu am mai comandat după un grup de pe facebook care îți ia un mic comision pentru fiecare produs în parte. Acolo văd noutățile și sunt pusă la curent cu cele mai noi produse.

Intrarea în magazin este plină de jucării pe de-o parte și de alta a magazinului. Cristina vroia să-și ia Masha, dar când s-a văzut printre atâtea jucării, a luat-o panica că pleacă cu mâna goală. Umbla printre rânduri și i se putea citi privirea disperată. Nu am stresat-o și nici presat-o pentru că i-am zis că-i cumpăr ceva. Și-a luat setul de mai sus cu pizza și câteva alimente. A costat 25 lei doar că nu mi s-a părut nimic waw. Ea a fost extrem de încântată. Este singura poză cu tot setul pentru că în acest moment toate sunt răsfirate în casă. Sunt doar 50 de piese …. Mai vroia o casă de marcat, dar chiar mi s-a părut inutilă aia. Casa de marcat era 60 lei și scotea sunete când apăsa-i pe taste.

Criss s-a liniștit și s-a urcat în cărut. Eu am putut să mă uit liniștită prin magazin. Îmi doream mult această blăniță decorativă care a costat 30 lei. Mi-am dorit-o mult și știam prețul exact. Este exact așa cum mi-am dorit. Mai aveau și alte modele. Poate pe viitor îmi voi mai lua una.

I-am luat și Cristinei câteva lucruri. Soțului nu-i place fesul de la H&M cu care ați tot văzut-o pe Instagram în poze și l-a ales pe acesta. Este drăgălaș și foarte moale. Căciula a costat 20 lei. Vroiam un fular circular cu care s-o asortez și l-am luat pe aceasta pe care am plătit 15 lei. Când am făcut pozele nu am găsit mănușile de zăpadă care au costat 15 lei. Ea a foloosait doar din mănuși din material până acum și acelea se udau rapid.

Eu am ales și Criss și-a dat acordul. O farfurioară adâncă cu Minnie a fostat 8 lei. Erau multe personaje și tot felul de farfurii, mai mici sau mai mari. La fel de multe pahare se găseau. Cu capac, cu pai, cu personaje, fără personaje, etc. Criss a vrut un pahar cu pai încorporat care a fost 5 lei.

Îmi doream mult o cană pe care am tot văzut-o la fetele din blogosferă cu Home Sweet Home. Am găsit-o în Jumbo doar că era foarte mare. Eu nu beau atât de multă cafea, nici ceai nu beau în cantități așa mari așa că am zis pas. Mi-am ales o ceșcuță medie de cafea. Mesajul sugestiv de pe exterior m-a deterrminat s-o aleg. Cana de cafea a fost 5 lei. De la capitolul bucătărie am ales un tel care am considerat că este suficient de bine prins ca să nu mă trezesc că la câteva utilizări se dezlipește de la jumătate. Materialul este unul moale gen silicon și am plătit 8 lei pe el.

Mi-am mai luat și un coș cu clești pentru rufe la 10 lei. Coșul are 40 de cârlige și vă spun sincer că m-a atras coșul în sine. În felul ăsta poate nu mai rătăceșc cârligele. Parcă intră în pământ. Mare invenții sunt aceste cuțite pentru decojit legume. Prima dată mi-am găsit un model bun și după asta n-am mai găsit ceva care să mă mulțumească pe deplin. Mi-am luat 2 cuțite de curățat ca să fiu sigură că nu mai rămân în pană. Cel din plastic a costat 6 lei și cel din metal 5 lei.

De Crăciun am avut un covor de Crăciun cumpărat anul trecut tot de la Jumbo pe care vi l-am arătat aici. Când am vrut să-l pun înapoi pe cel vechi, nu l-am mai găsit neam. Mi-am luat un covor pentru ușă nou și acesta a ajuns 13 lei. Sper să reziste până la anul. La prima vedere pare foarte ok. Erau multe modele frumoase și chiar mi-a fost greu să aleg.

Pentru decor și miros mi-am luat acest floricele și frunze uscate. Le voi pune într-un bol și le voi păstra în sufragerie, iar la nevoie mă gândesc să le includ și în pozele mele. Aceste accesorii decorative erau în 3 culori parcă și a costat 6 lei.

Tot timpul mi se strică umerașele și am nevoie de ele ca să-mi pun hăinuțele. Acest set de 10 umerașe a costat 5 lei. Seamănă cu cele primite de la spălătorii doar că sunt ceva mai groase și sper să nu se strice prea ușor. Măcar să apuc să le folosesc o perioadă.

Vă faceți cumpărăturile din Jumbo? Ce vă atrage cel mai mult atenția?

 

 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

14 comentarii

  1. As vrea sa am si eu un magazin Jumbo in oras dar din pacate nu cred ca se va deschide vreodata..
    Stiu ca in magazin au tot felul de chestii interesante..imi place cana aia de cafea si floricelele uscate

  2. Cand ma duc la Jumbo, cel mai mult stau la jucarii. Nu as mai pleca de acolo, mai ales de la raionul cu jucarii de plus. Si la decoratiuni pierd ceva timp. Ba chiar si la produse pentru catei. Niciodata nu stau mai putin de 2 ore in Jumbo. Norocul meu ca ajung rar.

  3. Jumbo e un loc “al pierzaniei”. Pai nu ai cum intra fara sa lasi cel putin 100 lei. Nu ai cum! Bineinteles ca ma pierd printre jucarii mai ceva ca Horia. Dar lasam asta… Pai bine mai Ramona, ai trecut prin Ploiesti fara sa dai un semn sa ne vedem la o cafea mica… Veneal si eu in Jumbo. :))
    P.S. Faine lucruri ai cumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.