Produse profesionale pentru păr de la Hair Boutique

Îmi doresc să am un păr frumos și să se așeze în fiecare dimineață perfect fără să mă chinui. Mai am probleme și cu câteva suvițe care par uscate, mai am și ceva vârfuri deteriorate, dar nu pot fi perfectă. Mă chinui ca părul meu să arate frumos și să-l păstrez pe linia de plutire așa că încerc tot felul de produse care să mă ajute în acest sens.

Eu mă bucur să descopăr produsele celor de la Hair Boutique. Pe site-ul lor am văzut multe produse profesionale de la branduri celebre și foarte renumite. De data asta eu am primit câteva produse cu care nu sunt familiarizată, dar am avut mare încredere în ele și bine am făcut. În primul rând este vorba despre brandul Keen Strok. Acestea au un conținut ridicat de ingrediente active antioxidante și formule regenerante cu valoare tehnologică ridicată.

Promisiunea acestora este de a oferi produse profesionale de înaltă calitate, se reflecta în lista de ingrediente utilizate: colagen, keratina, ulei de macadamia, proteine vegetale, acid hialuronic, vitamina E și cafeină. După toate aceste informații nu am făcut altceva decât să le folosesc cu foarte mare încredere. Îmi place cum îmi arată părul și chiar văd o oarecare îmbunătățire. Am folosit șamponul și cu masca reparatoare din aceeași gamă.

În plus, am primit și 2 fiole pentru păr pentru a oferi un boost de hidratare și regenerare. Cred că-mi doresc să-mi fac o rutină cu aceste produse și voi comanda mai multe fiole de genul pentru a putea să văd rezultatele acestora și pe termen lung.

Rezultate obținute după folosirea produselor primite

Produsele primite chiar au dat rezultate. Fiolele primite le-am folosit treptat. Keen Strok Vitamino mi-a plăcut cel mai mult. Aceasta promite să întărească structura firului de păr. Apoi am aplicat și fiola nutritivă care mi-a plăcut la fel de mult. Chiar recomand să folosiți produse de genul pentru că ajută foarte mult părul să-și recapete strălucirea și să fie mult mai sănătos.

Șamponul este foarte spornic și chiar seamănă cu cel pe care-l foloseam la salon. Mi-ar fi plăcut să aibă pompiță sau să fie mai ușor de folosit. Masca are 300 ml. O cantitate generoasă și cu siguranță îmi va ajunge pentru o perioadă lungă de timp.

Voi folosiți produse profesionale pentru păr? Credeți că acestea sunt mai eficiente decât cele drug store?

You may also like

13 comentarii

    1. Cred ca din gama syos am incercat ceva profesional… Nu m-a dat pe spate… Nu cunosc aceste produse…din descrierea ta par bune… Mersi pentru recomandare

  1. Foarte interesante sunt aceste produse !
    Inca nu am auzit de ele !
    Multumesc frumos pentru recomandare !

  2. Nu am încercat niciodată produse profesionale pentru par acasă.Niste fiole as incerca și eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.