Caiet de activități cu Mickey și piloții de curse

Copiii au nevoie de foarte multă atenție și foarte multe activități pentru a se dezvolta cât mai frumos. Dacă vrem ceva mai mult de la copiii noștri, trebuie să facem activități suplimentare cu ei pentru ai dezvolta spiritul de competiție, ai încuraja să aibă activități educaționale zilnic sau aproape zilnic și pentru a fi concentrați pe diverse teme. Nu știu dacă și ai mei părinți au făcut asta cu mine, dar s-au schimbat multe de atunci și până acum.

Caiet de activități cu Mickey Mouse

Caietul de activități cu Mickey Mouse l-am luat de la Libris. Personajele din desene animate sunt preferatele celor mici. Pe Libris găsesc cărți cu cele mai îndrăgite personaje sau selecții după grupe de vârstă. Această carte este recomandă pentru grupa mijlocie și cred că această mențiune este potrivită pentru că nu este o carte tocmai ușurică pentru cei micuți.

Grupul de vârstă pentru care este recomandată această carte este 3 – 5 ani. Eu sunt de părere că este perfectă pentru copii de 4 ani plus. Cristina a fost atrasă de desene și personaje doar că nu am considerat că se descorcă să facă acticvitățile din carte și am rămas doar la faza de analiză a acestia. Am amânat un pic folosirea ei pentru că la cei 3 ani și puțin ai ei mi s-a părut puțin grea.

Cartea este complexă și cu activități diverse. Chiar cred că poate ține un copil ocupat o perioadă bună de timp și, nu în ultimul rând, o găsesc foarte educativă. Sunt 64 de pagini pline de activități și v-am exemplificat mai jos câteva din acestea. Cristina încă nu s-a apucat de ea, dar când va intra la grupa mijlocie voi parcurga activitățile.

Comenzile plasate pe Libris beneficiază de transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 30 lei sau dacă aveți o comandă sub această valoare costă doar 4,99 lei transportul tot prin curier.

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte interesanta cartea. Cu invatatul alfabetului cred ca e prea devreme, e micuta totusi, dar restul activitatilor pe care le-ai aratat cred ca sunt bune pentru o fetita de 3 ani.

  2. foarte educativa si interesanta cartea,ma bucur cand vad pariniti ca dau copiilor si altceva in afara de tablete si telefoane.

  3. Peste un an sigur o sa lucreze cu drag pe acest caiet, mai ales ca ilustratiile sunt foarte misto. Pana la 5 ani are timp. ce-mi place mie la Libris ca au tot felul de carti si caiete pentru copiii la preturi super mici. Am comandat si eu niste carti cu sunete pentru micutele mele nepoate.

  4. Daca as avea copii si eu as lua-o. Imi aduc aminte ce imi placea cand eram mica sa completez reviste care aveau astfel de „jocuri„ interactive. Pe atunci nu erau caiete cu activitati sau poate nu stiam noi de ele, dar nu ratam revistele cu jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.