Bluză neagră cu mâneci clopot (OOTD)

În această iarnă am exagerat cu bluzele. Mi-am luat multe pulovere, dar nici la capitolul bluze nu am stat foarte prost. Mi-am luat niște modele tare interesante și toate mi-au plăcut în egală măsură. Am încercat să-mi iau lucruri mai deosebite care să iasă în evidență și de cele mai multe ori am făcut alegeri bune. Outfitul pozat astăzi în Galați, l-am avut cu mine și la mine doar că nu prea m-am întors cu poze de acolo.

Bluză – link

Blugi – Mango

Ceas – Tommy Hilfinger

Săptămâna trecută, la Sinaia, am purtat de câteva ori această combinație și mi-a plăcut mult. Am zis că trebuie să surprind acest outfit și să-l pozez cumva. Problema a fost că nu a fost posibil în cameră pentru că era camera mică, pe holuri n-a avut cine și afară a fost frig rău ca să mă dezbrac.

Frânturi de poze și încercări am avut, dar majoritatea eșuate. Am fost tristă că n-are cine să-mi facă poze, supărată că n-am găsit un colțișor mai vesel, dar asta este. Astăzi am reușit și sunt mândră de mine.

A fost destul de complicat să-mi iau soțul la poze. Greu tare cu el de zici că-l pun la munci agricole sau chestii academice. El zicea că este frig afară, dar eu muream de cald că m-am agitat ca o musculiță în loc în căutarea cadrului perfect. Evident că nu l-am găsit. M-am pus în mijlocul drumului și am pozat!

Zăpada era și ea pe trecute și peisajul nu este deloc vesel în parc. Chiar mi s-a părut un peisaj trist și acum realizez că abia aștept primăvara ca totul să prindă puțină viață. Ca și concluzie, îmi plac pozele și am reușit să pun bine puloverul în valoare.

Puloverul este luat de pe Zaful și este one-size. Chiar și așa, vă puteți ajuta de tabelul de mărimi care vă spune exact ce dimensiuni are acesta. Eu sunt de părere că este bun pentru persoanele care poartă un S/M. Materialul este plăcut la atingere și ușor elastic. Mâneca este stil clopot și broderia de pe piept este cel mai de efect detaliu.

You may also like

30 de comentarii

  1. ca sa fiu sincera, manecile nu sunt pe gustul meu. Poate mi-ar fi placut mai mult daca modelul clopot incepea mai de sus, de pe zona cotului. Trecand peste asta, mie imi place modelul brodat foarte mult. Esti pe val caci se poarta in continuare broderi.

  2. Am cateva cu maneci clopot dar ma cam incurca la miscarile pe care le execut la munca, tot trag hartiile dupa mine 😉 Asata observ ca are maneci usor in clopot si cred ca ar fi mai comoda decat cele pe care le am eu 🙂

  3. Nu am mai vazut bluze cu maneca clopot de secole. Aveam si eu vreo 3 modele care imi placeau maxim la un moment dat, doar ca incepea clopotul mai de sus daca tin eu bine minte. Imi place si aceasta, iti sta foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.