Păreri despre prima comandă pe BlackNight.ro

BlackNight.ro este un site cu cosmetice cu branduri care mai de care mai cunoscute. Eu am găsit aici câteva produse care mi-au atras atenția și mi-am dorit să le încerc. Se pare ca am făcut o mică fixație pentru produsele L’oreal și ăsta a fost motivul pentru care am vrut să mai încerc un produs nou din portofoliul lor. Nu vroiam o comandă prea mare așa că m-am rezumat doar la 2 produse.

Primer L’Oreal Paris Studio Secrets Professional Color Correcting Anti-Redness

Primerul corector de la L’oreal m-a atras din prima clipă. Eram în căutarea unui primer pe care să-l aplic drept bază pe ten și faptul că acest produs oferă și o acoperire a zonelor roșii m-a atras și n-ai mult.

Se știe că roșu se neutralizează cu verde. Am auzit și eu asta de la make-up artiști și am vrut să încerc pe tenul meu. Eu am un ten bun și mă bucur că nu am foarte mari probleme. Coșurile se pare că se lasă duse destul de greu și lasă în urma lor pete mici și roșii care trec cu timpul. Aceste mici pete vreau să le acopăr.

Primerul vine într-un tub generos de 20 ml care este prevăzut cu pompiță. Este cel n-ai igienic mod cu putință pentru a folosi un produs de genul și în acest fel evităm risipirea acestuia. Produsul l-am aplicat pe exteriorul mâinii și l-am distribuit pe zonele cu probleme cu ajutorul degetelor. Nu am vrut să-l întind complet și am lăsat un mic strat la suprafața pielii.

După această etapă pot să spun că acoperirea nu este de 100%, dar în proporție de 70% roșeața este acoperită. Acum este momentul să folosim corector pe restul problemelor de pe ten cum ar fi cearcănele și ulterior fondul de ten. Tenul arată absolut superb și problemele de pe ten sunt ca și inexistente. Primerul și-a făcut treaba și dacă nu-l foloseam, tenul nu arăta atât de bine. Evident că am încercat și fără primer, deci vă spun din experiență.

Textura primerului este una cremoasă și hidratantă. Se aplică ușor pe ten și estompează bine imperfecțiunile. Consider că este cel msi bun produs care neutralizează roșeața și care fixează foarte bine machiajul. Este un must pentru persoanele care au probleme pe ten.

Spray de fixare machiaj Maybelline

PREZENTARE RAPIDĂ

Are rolul de a crea o peliculă fină, transparentă la suprafața tenului, care se comportă ca o barieră. Pe lângă rezistență, acesta oferă și un plus de hidratare. Înlătură efectul de mască creat de excesul de pudră şi lasă tenul impecabil, perfect pe toată durata zilei.

Vroiam o rezistență mai bună a machiajului și să nu stau cu ochii pe el în permanență. Am mai încercat un spray de fixare care după prima aplicare am lăcrimat îngrozitor la un ochi și am stricat machiajul în proporție de 50%. Am schimbat firma și de această dată am ales Maybelline. Blacknight.ro se pare că au produse pe care nu le-am n-ai văzut în alte părți și am zis să-l încerc.

Am închis ochii și am pulverizat de 3-4 ori pe toată fața. Preț de 5 secunde am stat cu ochii închiși de teamă să nu pățesc ceva. Produsul s-a simțit pe ten ca un fixativ. Pentru câteva clipe am crezut că mă va strânge și voi avea un disconfort. Au fost doar temerile mele pentru că în doar câteva secunde nu s-a mai simțit absolut nimic pe ten. Machiajul a rezistat excelent până la demachiere, chiar am avut impresia că tenul mi-a fost hidratat și pudra s-a văzut mult mai naturală în zonele în care pielea părea mai deshidratată.

Produsele pe care le-am ales de pe Blacknight.ro au fost foarte bune. Coletul a fost extrem de bine ambalat și am fost mulțumită și de alegerile făcute. Intenționez să-mi mai iau și o pudră iluminatoare de la ei pentru că am văzut niște brand-uri noi.

You may also like

23 de comentarii

  1. Nu am folosit aceste produse pana acum, sincer nici nu am auzit de site…insa am intrat acum pe el si am vazut foarte multe produse interesante si la preturi destul de bune! Multumim pentru recomandare!

  2. Primerul ala cred ca face treaba buna. Mie oricum mi se potrivesc bazele astea de machiaj verzui tocmai pentru ca am pete si portiuni de roseata pe fata. Nu am mai folosit primer L’Oreal pana acum, dar ma tenteaza.

  3. Ma bucur ca ti se potrivesc si nu ai cheltuit banii pe ele. O sa ma uit si eu pe site-ul lor

  4. am auzit despre acest site dar inca nu am achizitionat nimic de la ei, cred ca pe viitor voi face si eu o camanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.