Primul outfit de după Crăciun (OOTD)

Crăciun fericit vă doresc și sper că ați petrecut așa cum se cuvine. Eu am fost alături de familie și cei dragi. Pregătirile dinaintea Crăciunului și prima zi de Crăciun am stat departe de tehnologie pentru că m-am simțit obosită și am preferat să mă odihnesc. Pentru astăzi v-am pregătit un outfit ceva mai elegant de care vă puteți inspira pentru trecerea dintre ani.

Rochia am mai pozat-o acum o lună în casă. Nu am fost foarte mulțumită de pozele din interior și tocmai din acest motiv am ales o zi cu soare și am ieșit afară să mă pozez. Cred că pozele astea sunt mai reușite ca cele de aici. Evident că fiecare sesiune de poze are peripețiile ei și nici aceasta nu a fost o excepție.

Rochie – link

Accesorii – link

Singura diferență dintre pozele vechi și cele noi sunt accesoriile. În aceeași comandă cu rochia am avut și 2 seturi de bijuterii din perluțe pe care să le port în combinație cu rochia. Acestea au accente aurii și celelalte sunt cu argintiu. La prima vedere nu pare a fi o diferența atât de mare între cele 2 seturi. Oricum m-a ajuns foarte puțin rochia și mi-am permis acest artificiu.

Rochia mi-am ales-o de pe Dresslily și este mărimea XL. Nu era cea mai mare mărime și la acest model. Mai avea și 2XL. Cel mai bine este să urmăriți tabelul de măsuri ca să vedeți exact unde vă încadrați. Lungimea este bună și chiar un pic mai lungă decât speram. În poze port tocuri de 12 centimetri. Oricum nu costă foarte mult de scurtat dacă mă hotătăsc să fac asta.

Cum a fost Crăciunul vostru? Ați petrecut în familie sau ați fost departe de cei dragi?

You may also like

9 comentarii

  1. Esti superba in aceasta tinuta..
    Eu anul asta de Craciun am petrecut mai mult cu familia, primele doua zile am fost acasa iar a treia zi am fost invitati la un botez.

  2. superba rochia. Bijuteriile nu ma dau pe spate din simplul motiv ca nu prea ma omor purtand accesorii. Rochia insa este mai mult decat ma asteptam. Si chiar arata mai bine in pozele astea de la exterior. Sa o porti sanatoasa! Blanita o completeaza perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.