Magazinul Sinsay … acum și în Brăila Mall

Sinsay este unul dintre magazinele extrem de apreciate de mine în ultima vreme. Asta pentru ca au o diversitate foarte mare de produse, iar raportul calitate/preț este foarte bun. În plus, hainele sunt lucrate perfect, sunt în tendințe și se găsesc lucruri pentru întreaga familie, dar și pentru casă. Magazinul Sinsay din Brăila Mall este foarte mare și poate fi găsit în zona foodcourt și are peste 1000 mp.

Haine pentru toată familia

Colecția de hainele pentru femei sunt printre preferatele mele. Găsesc aici cam tot ceea ce am nevoie și mărimile mi se potrivesc de minune. Acestea își găsesc accesoriile perfecte în magazin pentru a ne pune amprenta personală asupra ținutei în alegerea și combinarea acestora. M-am bucurat să descopăr și gama lor de cosmetice pe care nu am mai avut ocazia să le încerc.

Elegant, sport sau casual, tu cum vrei să fii astăzi? La Sinsay găsești articole vestimentare și accesorii perfecte pentru orice moment al zilei. Terapia prin shopping există și atunci când ai nevoie de relaxare sau pur și simplu cauți o piesă vestimentară basic, Sinsay are cea mai bună variantă. Cumpăr foarte des produse pentru copii de la ei pentru că mereu sunt atrasă de modele văzute chiar dacă nu-mi trebuie neaparat.

Haine de toamnă

Vara a trecut și am intrat în septembrie, iar temperaturile scăzute deja și-au făcut apariția. Avem nevoie să ne reîmprospătăm garderoba așa că merită să aruncăm o privire prin magazin ca să vedem exact ce găsim, ce ne trebuie și ce ne face cu ochiul. Este aproape imposibil să pleci cu mâna goală din magazin. Din experiența anilor trecuți, vă spun că produsele au o calitate foarte bună.

Nu uita să descarci aplicația SPOT valabilă pentru iOS și Android ca să primești alte discount-uri la cumpărăturile tale!

Ia cu tine aplicația SPOT de fiecare dată când vii la cumpărături, adună puncte și bucură-te de recompense exclusive, reduceri speciale și multe surprize. Devino utilizator SPOT în perioada 7 – 30 septembrie și poți câștiga 100.000 de puncte.

Voi aveți haine de la Sinsay? Ați reușit să vedeți colecția de toamnă?

You may also like

15 comentarii

  1. Ajung destul de rar în magazinele lor fizice dar compensez cu online-ul.
    Am comandat mereu pentru toată familia și am fost foarte mulțumită de calitatea hainelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.