Rochie de ocazie albastră și peripețiile ei

Această rochie am lat-o pentru o nuntă. M-am gândit că dacă o comand  cu o lună înainte va fi absolut suficient. Comenzile începuseră să se miște mai bine și unele ajungeau chiar și în 2 săptămâni. Am căutat foarte mult rochia potrivită și chiar îmi imaginam cum voi purta această rochie de ocazie. Norocul meu a fost că nu m-am bazat doar pe ea și mi-am luat și una pe care să mă pot baza. Întâmplarea a făcut ca aceasta să ajungă în 2 luni. Incredibil, dar adevărat.

Poze cu cântec și rugăminți

Vroiam să fac și eu câteva poze și de această dată am decis să le fac în casă. Acesta este al doilea set de poze făcut în casă. Nimeni nu știe de câte rugăminți am avut eu parte și nici de câte refuzuri m-am lovit. Soțul meu se pare că este total opusul meu. Dacă e sunt o mare iubitoare de poze, el este total împotriva lor și nici să stea la poze nu-i place, dar nici să facă.

După ce am primit ok-ul că-mi face și mie câteva poze, m-am apucat de pregătiri. Mi-am făcut părul, m-am machiat, îmbrăcat, etc. A durat ceva și de parcă ar fi stat numai după mine, deja fierbea. Când să-mi facă pozele efective, mi-a făcut poze mai reușite și mai puțin reușite. Ce puteam să-i mai zic. Bine că mi le-a făcut și pe astea.

Cam cum este înțelegerea noastră atunci când vine vorba de poze?!

El: „Ies și eu în seara asta la o bere cu băieții?”

Eu: „Îmi faci și mie niște poze mâine? „

Înțelegerea este făcută și fără un pact de acest gen, este greu spre imposibil să-mi facă și mie câteva poze.

Rochie de ocazie albastră

Rochia este una foarte frumoasă și la fel ca și în cazul rochiei roșii, și aceasta este mărimea XL. M-am ghidat după tabelul de mărimi și conform acestuia, îmi corespundea mărimea XL. În dreptul bustului vine ușor lărguță. Ar fi potrivită și pentru o persoană cu un bust mai generos, dar cu o talie ca a mea.

Rochie de ocazie – link

Accesorii – link

Ea vine ușor cambrată pe corp. Știu că la această rochie roșie am primit comentarii precum că acestea mă fac să par mai grasă. De această dată am analizat și aceste poze mai atentă și așa este. Din păcate aceste modele de rochii le-am luat pentru un eveniment anume la care nu se potriveau rochiile scurte. Aceasta este ultima rochie lungă pe care am luat-o așa că revin la vechile obiceiuri.

Să știți că este o rochie foarte frumoasă și dacă sunteți în căutarea unei astfel de rochii, o recomand cu drag.

You may also like

23 de comentarii

  1. E un model interesant si as vrea si eu sa vad cum imi vine!
    Stiu cum e cu rugamintile, sotul tau parca e identic cu al meu! :)) Doar ac eu am aranjez inainte si de voie de nevoie trebuie sa-mi faca poze :))
    Ai iesit bine in poze!

  2. Este foarte frumoasa și rochita asta dar sa știi ca mai bine te avantajează cea roșie, te prinde mult mai bine culoarea și modelul.

  3. Peripetii, stiu cum e … eu am noroc ca sotul imi face poze si unori isi da silinta eu sunt cea ciufuta care nu ii place nimic 🙂 Noua nu ne ajunge timpul si nici locatii nu avem pt poze in rest e ok 🙂 CAt despre rochie e faina si te prinde bine,,ma bcuur ca ai reusit totusi sa scoti 4 poze bune si clare

  4. Mie îmi place cum îți stă, dar dacă ar fi avut și niște detalii (rochia) ar fi fost mai spectaculoasă.
    Eu nu am probleme cu sotul, el îmi face poze și îi place, mai trebuie să învețe cum îmi plac mie pozele, nu lui 😛

  5. E superba rochia si iti vine foarte bine si cred ca te avantajeaza si aceasta si cea rosie. Conteaza mult unghiul din care e facuta poza, dar atata timp cat tu te simti bine, asta e tot ce conteaza.
    Si eu ma rog de sotul meu sa imi faca poze… parca il trimit la razboi de fiecare data cand ii cer asta. :))

  6. Foarte frumoasa este rochia.In ceea ce priveste partea cu „realizarea pozelor” stai linistita si la mine este fix la fel.Noroc ca o am pe Jasmine care este mereu doritoare sa faca pe fotograful.Mai imi si spune:”suge burta!” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.