Integrarea cizmelor Bonprix într-un outfit

Bonprix este un site foarte cunoscut. Au haine pentru toată familia și din ce-am înțeles, produsele vin de undeva de afară. Nu știu foarte multe detalii, dar cert este că o comandă ajunge în 2 săptămâni și dacă nu sunteți mulțumite de produse, le puteți returna fără probleme. Cumpărăturile online au devenit un must și relaxarea la cumpărături se petrece online. Eu mi-am comandat câteva produse de la ei, unele utile și altele pentru că mi-au plăcut mult prea mult.

Inițial am intrat pe Bonprix pentru că vroiam un costum de zăpadă pentru fetița mea. În febra căutărilor și disperarea că eu nu mă aleg cu nimic de pe site, am găsit pe fugă o pereche de cizme foarte interesante. Pe acest site sunt probleme cu numerele la haine și ar fi de preferat ca atunci când vreți să alegeți ceva de îmbrăcat să verificați review-urile altor cumpărători pentru că uneori vă pot fi de folos. Am întâlnit și comentarii care mai tare m-au încurcat și am regretat că am renunțat la un anume produs din cauza lor. Trebuie să învățați să citiți printre rânduri.

Cizme de la Bonprix

La încălțăminte se potrivesc numerele la fix. Puteți opta pentru numărul pe care-l purtați fără nici un fel de problemă. Modelul este cu vârful ușor ascuțit în față, iar tocul este mediu. Tocul are 8,5 cm și pentru mine este perfect. Consider că este numai bun cât să ofere alungire piciorului și să facă piciorul frumos. Cu blugi mulați, colanți sau orice fel de pantaloni strâmți pe picior sunt mai mult decât perfecți. Nu le-am purtat până acum cu fustă, dar cred că sunt potrivite și la fustă.

Cizme – link

Interiorul este textil și sunt potrivite pentru sezonul primăvară/toamnă. Nu sunt călduroase și trebuie să le port corespunzător dacă vreau să mă bucur pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Până acum le-am purtat la 2 evenimente și am primit foarte multe aprecieri în ceea ce le privește.

Un alt mare atu al acestor cizme este faptul că are un fel de imitație din piele de șarpe în partea din spate. Cred că tocmai acest artificiu al lor m-a atras și m-a făcut să le iubesc și mai mult. Combinația dintre cele 2 materiale este perfectă și proporția este ideală.

Vă plac cizmele mele de la Bonprix?

You may also like

24 de comentarii

  1. sa le porti sanatoasa. Sunt misto cizmele pentru ca se potrivesc si la pantaloni si ar merge si cu fusta sau rochie. De pe Bonprix eu cumpar doar de nevoie pentru ca au hainele masuri mari de care am nevoie. In rest, am cateva dezamagiri la activ pe partea de relatii cu clientii.

  2. Imi place modelul,sta bine pe picior..in general prefer mai stramte pe picior dar si acestea cred ca mi-ar sta bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.