Smartwatch cadou compatibil IOS pentru soțul meu

În ultimii ani am cam fost fidelă IPhone. Am avut Iphone începând cu generația 4 și m-am oprit la 6S. Cu asta mă distrez în prezent și recunosc că-mi satisface toate dorințele. Are o cameră foarte bună(valabil doar pe timp de zi, noaptea, este praf), nu se blochează niciodată și are un design foarte feminin. Singurul defect al acestui telefon este memoria prea mică pe care nu am cum s-o măresc.

Smartwatch – link

În comerț nu sunt foarte multe modele compatibile cu IOS sau ce am găsit eu erau foarte scumpe. Am văzut un model compatibil Android care se mișca extraordinar de bine și asta m-a făcut să-mi doresc și eu unul pentru IOS. Nu a fost ușor să-mi găsesc unul de genul și norocul a dat peste mine în prag de 11.11. Mă pregăteam de o comandă și găsisem câteva haine numai bune pentru mine când mi-a ieșit în cale acest ceas. A fost un fel de chimie între noi și am zis că trebuie să fie al meu. Sinceră să fiu, îmi place mult mie și dacă n-aș fi avut mâna atât de micuță, sigur l-aș fi luat eu la purtat.

Funcții disponibile pe Smartwatch

– are slot de SIM, dar poate funcționa excelent prin asocierea cu telefonul

– conectare cu bluetooth, apelare și recepționare apel direct cu ceasul

– agendă, apeluri efectuate,primite și ratate

– se poate asculta muzică direct din meniul ceasului dacă aceasta se află în memorie

– camera este slăbuță și cică ar merge să fac înegistrări cu ea

1.54 inch TFT HD LCD ecran cu touch screen, 240 x 240 pixels

– pedometru

– sistem anti-furt( când telefonul este în afara ariei de acoperire a bluetooth, se pornește alarma)

– alarmă

– calendar

Înainte să-mi spun părerea personală referitoare la acest smartwatch, țin să menționez că acest model face parte printre cele mai ieftine ceasuri de acest gen. Sunt și ceasuri ceva mai scumpe și probabil că acelea acoperă toată plaja de cerințe pe care o am eu. Pe Dresslily am văzut multe modele de genul și dacă sunteți în căutarea unui astfel de gadget, chiar recomand acest site pentru că are transport gratuit.

Raportul calitate/preț este bun. Face suficient de multe lucruri pentru prețul oferit și designul este foarte interesant. Mi-aș mai fi dorit să se aprindă ecranul când simte mișcare, să aibă o cameră mai bună și cam atât. Pentru poze este nevoie să-i atașez un card pentru că nu are memorie.

Părerea mea despre acest smartwatch

You may also like

13 comentarii

  1. Arata tare bine ceasul, sigur ii va placea sotului tau. Anul trecut de ziua fratelui meu tot un Smartwatch iam luat si chiar a fost foarte incantat.

  2. Imi plac si mie ceasurile astea si m-am uitat si eu pe net la ele. Eu sunt cu samsung si chiar nu ma pricep la compativilitate dar mi ar placea un gadget de genul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.