Cum am petrecut de Valentine’s Day

Valentine’s Day este o sărbătoare a iubirii. Mă bine dispune numai când mă gândesc la ea. Sunt sinceră și vă spun că m-aș mulțumi cu o cutie de bomboane în formă de inimă și cu ceva dragoste. Nu îmi trebuie luna de pe cer sau ceva special. Șoțul meu nu este unul care să fie foarte romantic și nu mă așteptam să facă cine știe ce gest. Cam în fiecare an am făcut un fel de tradiție să ieșim în această zi și să luăm cina. Am uitat să vă spun că de obicei ieșim însoțiți de copil și de nașii noștri și copii lor.

În timpul zilei n-am făcut nimic special. Eu am fost cu Cristina la doctor, din nou, cu o tuse care nu-i mai dădea pace și a făcut și un pic de febră zilele trecute. S-a ales cu un antibiotic pentru 7 sau 10 zile( în funcție de cât de repede îi va trece tusea). În rest, a fost o zi obișnuită în care fiecare a avut treburile lui și abia în partea a doua a zilei am avut timp pentru noi. Ne-am pregătit pentru că seara urma să ajungeam la Restaurantul Chinezesc.

Abia acum am realizat că n-am făcut foarte multe poze. Câteva clipuri am pus pe contul meu de Instagram(insta story) și nici măcar poze n-am făcut la mâcare. Vita la plită este cel mai bun fel de mâncare pe care mi-l iau ori de câte ori ajung pe acolo.

Vroiam să mă îmbrac într-o rochiță, dar m-am răzgândit rapid. Pentru noi nu era chiar o cină romantică. A fost mai mult o ieșire în oraș. În plus, afară a fost o zi oribilă. În Galați a plouat toată ziua și nu aveam nici un chef de extravaganțe. Mi-am pus un puloveraș absolut superb, o pereche de pantaloni negri și botinele de la Bonprix pe care vi le-am arătat aici.

Pulover – link

Puloverul este la prima purtare. Are un material foarte moale și pufos de zici că este o blăniță. Pe alocuri, are niște floricele făcute din fire de lână. Mânecile sunt trei sferturi. Eu nu mi-am dat seama de asta de pe site. Nu mă deranjează foarte tare doar că nu prea înțeleg logica. Este un pulover grosuț și totuși cu mâinile goale.

Voi cum ați petrecut de Valentine’s Day?

You may also like

22 de comentarii

  1. Hai ca ati petrecut frumos, chiar daca vremea a fost nasoala. Imi pare rau ca iar a racit Cris si iar ii dai antibiotic… ooof. 🙁
    Imi place mult puloverul si iti vine foarte bine.
    Te pup cu drag! :*

  2. Mă bucur pentru voi că ați petrecut așa frumos îmi place mult puloverul și ceasul! Ai fost superbă că de obicei!!!

  3. Ziua de Valentine’s Day …a fost o zi normala .. sotul este plecat , daca era acasa „petreceam ” acasa ..fiind o vreme de stat in casa .

  4. Eu nu prea le am cu Valentine’s Day, dar oricum si la voi iesirile sunt ceva obisnuit, nu e ceva ce faceti doar cu anumite ocazii, deci nu cred ca in cinstea zilei ati mers la chinezesc. Puloverul arata grozav. Eram sigura ca de la Zaful e. Ai dreptate ca nu se vede din pozele lor ca ar fi maneci 3/4.

  5. Puloverul este foarte frumos. Fiind raciti toti trei am stat acasa si am cionit cani imense de ceai si ne-am uitat la tv.

  6. Puloverul cred ca s-a potrivit de minune cu Valentine’s day-ul datorita floricelelor. Eu n-am facut nimic. Am stat acasa pentru ca iubitul meu e plecat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.