Advent Calendar de la Marionnaud

Nu știu dacă și anii trecuți erau advent calendae, dar eu abia anul ăsta le-am descoperit. Întâi de toate, l-am găsit pe cel de la Essence. Ghinion curat pentru că el nu s-a comercializat în România și cine l-a achiziționat a facut-o din Germania. Poate la anul apare și la noi. Apoi am văzut un articol pe un blog(nu mai rețin care) cu toate aceste calendare și am văzut că sunt enorm de multe. Eu știam doar de cel de la Yves Rocher, Marionnaud și Douglas. Cel de la Yves Rocher mi s-a părut scump, cel de la Douglas nu m-a atras atât de mult și întâmplarea a făcut să mă anunțe Oana despre actualizarea stocului la advent calendarul Marionnaud.

L-am comandat cu vreo 71 de lei la care s-a adăugat transport și l-am luat cu 86 lei cu tot cu transport. Pentru fiecare zi din decembrie, până la Crăciun, este câte o căsuță cu cadouri. Dacă fac un calcul scurt, ar veni în jur de 3 lei produsul. Cred că merită din plin investiția și nu regret nici o clipă că mi l-am luat. În fiecare zi am câte o surpriză și am decis să nu deschid înainte clăpițele. Am văzut diverse clipuri cu conținutul acestei cutii și în mare știu cam ce produse conține doar că nu știu în cel fel sunt distribuite.

Produse găsite în Advent Calendarul Marionnaud

Până acum am deschid doar 3 clăpițe și pot să vă spun exact ce am găsit până acum. Pe 1 Decembrie am găsit un ruj într-o nuanță caldă și plăcută pe care-l voi purta cu drag și cu plăcere pentru că este pe gustul meu această nuanță. Pare un ruj cremos pe care recunosc că nu l-am încercat încă.

Pe 2 Decembrie am găsit un fard cu 3 culori. Îmi plac nuanșele fardului și par a fi pe placul meu. Sunt ușor sidefate și sunt curioase cât sunt de rezistente pe pleoape. Capacul este detașabil și cred că ar fi fost interesant ca acesta să fie prins într-o parte pentru că așa se poate desface în cutia cu cosmetice.

Pe 3 decembrie am găsit un luciu interesant. N-am mai folosit nimic de genul până acum. Nici măcar nu am o pensulă pentru ruj. Din câte știu, este o pensulă în această cutie și o aștept ca să pot folosi acest luciu. Culoarea pare interesantă. Nu știu cât de glamorous se vede pe buze. Mă voi convinge cât de curând.

Ce părere aveți de acest Advent Calendar? Vă încântă ideea achiziționării unuia sau îl găsiți inutil?

You may also like

10 comentarii

  1. Mi se pare tare interesant Advent Calendarul de la Marionnaud și chiar vreau să-l comand și eu..are produse foarte interesante iar prețul este foarte accesibil.

  2. Mi se pare foarte captivant. Doar ca… Este pentru Cineva care are răbdare… Eu una, sunt nerăbdătoare și curioasa și nu știu dacă as putea face fata tentației. Nuanțele paletei se potrivesc nuanței ochilor tai.

  3. Interesanta cutiuta… mi-as fi dorit-o si eu , nu am folsoit inca produse Marionnaud … am ales sa cheltui banutii pe ceva mai de suflet … poate Mosul totusi imi va aduce ceva dragut si mie :))

  4. am avut anul trecut un calendar de advent cu bomboane de ciocolata. Nu m-as fi gandit ca se poate face calendar de genul asta si cu produse cosmeetice. foarte tare ideea celor de Marionnaud. Sunt curioasa ce surprize mai sunt pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.