Unde mergi să te faci frumoasă când ai un eveniment în București?

Adesea suntem implicate în evenimente la care trebuie să participam, în zone îndepărtare zonelor în care locuim. Distanța de la o zonă la alta implică deplasarea cu o zi sau două înainte de eveniment, pentru a avea timp de odihnă și acomodare, dar și pentru pregătirea propriu-zisă pentru eveniment. Când avem de-a face cu astfel de situații, ne confruntam cu alegerea unui loc de cazare și găsirea unui salon de înfrumusețare. Salonul de înfrumusețare este locul de răsfăț în timp ce hotelul este spațiul perfect pentru odihnă.

Ce îmi doresc eu de la un salon de înfrumusețare

Un prim criteriu în alegerea unui salon de înfrumusețare îl reprezintă cele mai bune servicii de coafor. Îngrijirea părului este foarte importantă atunci când participăm la un eveniment. Pentru că nu se știe niciodată când dorim să ne schimbăm lookul, sau când soții noștri vor să dea forma dorită părului, ideal ar fi ca centrul de înfrumusețare să aibă în grila de servicii și opțiuni de frizerie.
Evenimentele speciale impun un par impecabil coafat ți un make-up reușit. Un salon de înfrumusețare ar trebui să ofere clienților și machiaje profesioniste. Cel mai mult îmi doresc să pot regăsi în centre de înfrumusețare gama completă de servicii de înfrumusețare. Tratamentele faciale și îngrijirea mâinilor, manichiura sau pedichiura constituie un răsfăț veritabil pentru orice doamnă sau domnișoară care își dorește să arate impecabil.

Un eveniment perfect și o prezență admirabilă

De curând, am participat la un eveniment în București. Evenimentul a avut loc într-o zi de sâmbătă și pentru că noi am vrut să fim cât mai odihniți pentru eveniment, am ajuns în capitală de vineri. Mi-am pus la punct din timp toate detaliile. Pentru că evenimentul impunea un anumit dress code, era impetuos necesar ca părul și machiajul meu să fie unul reușit. Mi-am făcut din timp programare la coafor Victoriei, salonul de înfrumusețare fiind situat în apropierea zonei noastre de cazare.
Programul de lucrul al salonului, de la 8 la 21, mi-a permis să merg la coafor la o oră rezonabilă, așa că înainte de machiaj și coafat m-am bucurat și de un mic tratament facial, ca bonus. Salonul are opt sedii în capitală și periodic pune la dispoziția clienților pachete de nerefuzat. Un coafor minunat, în care m-am bucurat de răsfăț și un make-up desăvârșit. Un personal profesionist și un ambient adorabil te întâmpină la pășirea în coafor. Transformarea mea a fost pe placul meu și a soțului, din partea căruia am primit complimente întreaga seară.

Avantajele apelării la un salon de înfrumusețare

Un salon de înfrumusețare oferă o gamă completă de servicii clienților. Astfel nu veți mai pierde timpul cu deplasările de la un salon la altul, de la coafor la un salon de înfrumusețare sau la unul de manichiură. Un salon de înfrumusețare te ajută să economisești bani datorită pachetelor promoționale pe care le oferă clienților săi. În orice salon de înfrumusețare se regăsește un personal profesionist care va ști să te facă să te simți răsfățată și să arăți cât mai bine.

Apelați la serviciile profesioniștilor atunci când intenționați să mergeți la o petrecere?

You may also like

13 comentarii

  1. Da, când am un eveniment mai special apelez la serviciile profesioniștilor pentru a fi cat mai bine pregătită.

  2. este prima data cand aud de studio style. Stii ca eu nu sunt o clienta fidela a saloanelor de niciun fel. Probabil ca pentru unii ar fi o rusine sa mearga la un eveniment cu parul prins intr-un coc simplu acasa, sau cu un machiaj minimalist si de amator, dar asta sunt eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.