Brown bodycon dress(OOTD)

Am făcut o fixație pentru culoarea maro și în ultimul timp mi-am luat încălțăminte, rochii, dar și bluze în această culoare. Parcă este o culoare caldă care mă binedispune și îmi face plăcere să fac aceste alegeri. De această dată este vorba despre o rochie pe corp cu un material ușor elastic. Eu am comandată pe 1 aprilie și nu m-am gândit că va dura atât de mult până o primesc. Așa se face că în plină vară sau mai bine zis …. început de toamnă(dacă mă iau după ploile de afară) eu vă arăt o rochiță frumoasă. Dacă vreți să vă ajungă în toamnă, este momentul s-o comandați.

Nu știu cum se face că în ultimul timp comenzile de pe FashionMia ajung în 2 luni. Poate că și poșta întârzie, dar cred că și firma are o metodă diferită de a trimite coletele. Pentru că vremea din aprilie nu-mi permitea să mă gândesc la temperaturi de 30 de grade, am făcut această alegere. Oricum n-o voi arunca și o voi păstra pentru sezonul puțin mai rece!

Rochie – link

Rochia are un material elastic și se așează frumos pe corp. Are și 2 buzunare laterale care evident că vor fi ținute doar de decor pentru că nu ar arăta deloc estetic să stau cu mâinile în buzunar.

De când m-am întors din vacanță este o vreme foarte schimbătoare. Aș putea să spun că aproape în fiecare zi plouă măcar un pic sau jumătate de zi este înnorat. Sper să mai reușesc să ajung și eu puțin la piscină sau la mare măcar pentru bucuria copilului.

Astea fiind zise, vă mai las câteva poze cu rochița pentru că am avut o ședință foto destul de lungă încât să-mi permită să aleg câteva poze pentru acest articol. Evident că pentru această ședință mi-am ales și câteva antipatii și pe lângă borboroselele soțului, mai era și cea mică care îmi spunea că vrea să plece și că nu mai sunt prietena ei.

Aceste modele Fashion Dresses îmi fac cu ochiul și ar fi interesant să mai dau o comandă la ei cu alte câteva bunătăți. În plus, dacă va plăcut rochița mea, să știți că alte Bodycon Dresses online pot fi găsite și alte modele.

You may also like

19 comentarii

  1. Macar pozele sunt reusite si iti sta foarte bine cu rochita asa ca a meritat sa rabde si ei un pic ca asa e cand esti fotomodel, meseria cere sacrificii. :)) Eu am noroc ca nu prea fac poze pentru blog.

  2. Nu oricine isi permite sa poarte aceasta rochie, trebuie sa ai o silueta asa cum o ai tu. Materialul tradeaza orice imperfectiune. Nu- mi dau seama daca sus acolo este un nasture sau ai pus tu cea, te-ai temult de decolteu ?

  3. Iti vine perfect, dar eu am o obiectie. Sau mai mult o intrebare, ca nu ma pricep asa bine la moda ca sa obiectez. Nu e prea uniforma din punct de vedere cromatic tinuta? Poate te gandesti si ii adaugi ceva culoare cumva pe undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.