Beauty Box Pick N Dazzle (prima cutie)

În noiembrie mi s-a terminat abonamentul de 6 luni pe care l-am avut la Pick N Dazzle. Eram mai mult decât convinsă că voi lua o pauză pentru un timp. Motivul era faptul că s-au adunat cosmeticele în dulăpiorul meu și am zis să mai termin din ele. Ghinionul meu a fost că sunt abonată la noutăți și am primit un mail fulger prin care mi se transmitea că la achiziția unui abonament de 6 luni, primesc 7 beauty box-uri în loc de 6. Waaaw …. o cutie în plus?! N-am rezistat și uite că m-am reabonat pentru încă 6 luni.

Cum funcționează Pick N Dazzle

În primă fază, se creează un profil de frumusețe pe site –> www.pickndazzle.com pe baza căruia vi se alocă produse. De aici se extrag informațiile esențiale și este important să acordați o atenție deosebită. Pasul 2 este să intrați în contul vostru –> planuri active și în partea de jos, găsiți rubrica de mai sus. Dacă dați click pe acel face >> cleaner se deschide o listă cu principalele categorii din care vă puteți alege produsele care vă interesează pe voi.

De exemplu, dacă alegeți șampon în această categorie, în cutie veți primi un șampon garantat și în funcție de ce fel de scalp aveți( câmp completat în profilul de frumusețe) veți avea unul care să vi se potrivească. Acest mecanism se poate repeta de 4-5 ori. Având în vedere că toate produsele însumate sunt de o valoare mult mai mare decât prețul plătit.

M-am abonat la prima cutie și am urmat întocmai pașii pentru a-mi personaliza cutia. Profilul de frumusețe era creat anterior și n-am făcut altceva decât să selectez produsele care le vreau în prima cutie. Se pare că la prima cutie nu s-a ținut cont. Mă gândesc că această cutie a fost cadou și au ales ei pentru mine. Sunt convinsă că în următoarea cutie se va ține cont de alegerile mele.

Beauty Box de la Pick N Dazzle din luna decembrie a avut 5 produse. Am să le descriu pe fiecare în parte.

Trusă de farduri Miss Cop cu 12 nuanțe în culori naturale sau pământii. Nu l-am desfăcut încă pentru că mă gândesc să-l ofer cadou. Am câteva farduri pe care le folosesc în prezent și ăsta ar fi motivul. Culorile par a fi interesante și plăcute.

Ser antirid pentru ochi Prreti. Am citit că ar fi o firmă coreană. Nu am mai auzit de ea până acum. Având în vedere că este un produs pentru ochi, are o cantitate destul de mare. Are 30 ml și sunt curioasă cât de eficientă va fi. Îl voi încerca după ce termin produsul pe care-l folosesc în prezent.

Spray de corp Exotic. Nu l-am încercat nici pe aceasta pentru că intenționez să organizez un concurs zilele astea și îl voi include într-un lung șir de premii.

Toner Kueshi . Cred că acesta este printre cele mai bune produse din această cutie. Firma este lăudată ca fiind una de top și produsele ei, extrem de apreciate. Observ că printre principalele ingrediente se află aloe vera și mușețel.

Masca șervețel SeaNTree. Măștile de tip șervețel sunt foarte apreciate și căutate în ultimul timp. Am s-o văd cum mă împac și eu cu această mască. Firma este tot una coreeană și sunt curioasă de eficiența ceaiului verde din această mască.

Vă plac beauty box-urile de la Pick N Dazzle?

You may also like

7 comentarii

  1. Îmi plac foarte mult cutiile lor și ma bate gândul să-mi fac și eu un abonat dar încă ma gândesc.. Sa știi ca chiar dacă produsele au fost alese de ei consider ca conține produse tentante.

  2. chiar eram curioasa de gradul de pigmentare al fardurilor, dar daca zici ca ai deja altele desfacute, este pacat sa le incepi si pe astea ca apoi expira. mai bine le faci cadou cuiva care sa foloseasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.