Colecția de Crăciun Yves Rocher – vanilie albă

Yves Rocher are oferte constante și care mai de care mai tentante. Persoanele care accesează site-ul lor sau cele care sunt abonate la newsletter, nu sunt străini despre produsele cadou pe care la oferă în momentul în care atingi anumite praguri la comenzi. În acest articol v-am povestit despre colecția de crăciun cu fructe de poveste. Pentru ca contrastul să fie în tonul sărbătorii, astăzi vă voi povesti despre produsele cu vanilie albă. Acestea sunt reprezentate prin produsele albe din gamă cu un miros dulceag și vanilat.

Vanilie albă – Yves Rocher

Colecția de Crăciun din acest an a fost împărțită în 2. Varianta cu fructe de poveste reprezentată prin culoarea roșie care este favorita mea și varianta albă cu vanilie. Astăzi vă voi povesti despre produsele care sunt cuprinse în varianta vanilie albă. Mirosul acestora este dulceag și cu un miros subtil de vanilie.

Din această gamă eu am încercat: crema de mâini, săpun-gel pentru mâini, lapte parfumat pentru corp, balsam pentru corp și balsam de buze.

Mirosul acestei colecții este unul interesant și mă bucur că nu este deloc grețos. Vanilia se simte într-un mod plăcut și deloc deranjant. Produsele oferă suficientă hidratare și sunt foarte spornice. Din această gamă am cam toate produsele, mai puțin lumânarea parfumată și apa de toaletă. Pe site încă mai sunt disponibile și vă puteți bucura de ele.

Crema de mâini are aceeași consistență cu care ne-a obișnuit cei de la Yves Rocher. Are o textură ușoară, ușor fluidă și foarte hidratantă. Eu mă împac foarte bine cu cremele lor de mâini și nu-mi lipsește din geantă sau de la birou. Un alt produs de îngrijire a mâinilor este săpunul-gel care este suficient să-l folosești într-o cantitate relativ mică pentru a fi eficient. Pompița produsului ne ajută să nu risipim nici un gram de produs și să ne bucurăm din plin de el. Face echipă bună cu crema e mâini.

Referitor la îngrijirea corpului, Yves rocher a lansat 2 astfel de produse. Din start vă spun că ambele oferă hidratare. Mie personal mi-a plăcut mai mult varianta balsamului pentru corp. Este mai vâscos și parcă ceva mai hidratant. Diferența dintre acesta și laptele parfumat de corp este de consistență și poate că balsamul oferă ceva mai multă hidratare.

Balsamul de buze recunosc că nu l-am desfăcut încă. Sunt convinsă că seamănă cu cel în varianta roșie. Nu-mi place să desfac prea multe produse de același gen pentru că nu le mai folosesc cu spor.

Dacă vreți să încercați vreunul din aceste produse, le găsiți ⇒ AICI

You may also like

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.