Colecția de Crăciun Yves Rocher – fructe de poveste

Yves Rocher a făcut o tradiție prin a lansa în fiecare iarnă câte o colecție de Crăciun. Mirosurile se împletesc atât de frumos încât nu trebuie decât să închizi ochii și să te vezi în cea mai frumoasă poveste cu arome de Crăciun. Anul trecut a fost cu totul alte game, alte combinații de mirosuri și nu știu de unde se inspiră, dar o fac foarte bine. Pentru anul ăsta ne-au pregătit 2 combinații foarte reușite: vanilie albă și fructe de poveste.

Am fost întrebată care gamă este preferata mea. Înainte de a le folosi, doar prin încercarea pe porțiuni mici de piele și după miros, am zis că aleg roșu. Adică varianta cu fructe de poveste care pare ușor mai fresh chiar dacă are și o tentă mai dulceagă, varianta cu vanilie este mai dulceagă și puțin mai aromată.

Fructe de poveste – Yves Rocher

Colecția de Crăciun din acest an a fost împărțită în 2. Varianta cu fructe de poveste reprezentată prin culoarea roșie care este favorita mea și varianta albă cu vanilie. Voi începe cu varianta roșie pentru că mirosul acestor produse mă poartă într-o altă lume. Îmi place mirosul fresh și cu o ușoară nuanță de miros dulceag care-mi rămâne o perioadă pe piele.

Din această gamă eu am încercat: crema de mâini, gelul de duș, balsamul de buze, exfoliant de corp și apa de toaletă. Toate se învârt în jurul aceluiași miros de care sunt îndrăgostită.

Crema de mâini are textura lejeră și în același timp hidratantă cu care ne-au obișnuit cei de la Yves Rocher. O port în geantă și apelez la ea atunci când simt că am nevoie. Gelul de duș îl am într-o variantă mini și nu am vrut să abuzez de el pentru că intenționez să-l iau cu mine în vacanța de munte de Revelion. Nu trebuie să-l folosesc în exces pentru ca baia mea să se umple de arome plăcute și să fiu înconjurată de spumă din cap până-n picioare. Balsamul de buze ocupă un loc de cinste în geanta mea. Este hidratant și potrivit pentru temperaturile acestea scăzute. Prefer să renunț la rujuri și să folosesc balsamuri de buze în perioada rece pentru că în felul ăsta buzele mele vor arăta bine toată iarna.

Preferatul meu este exfoliantul de corp cu zahăr. Este o adevărată plăcere să-l folosesc. Are o textură foarte cremoasă și în contact cu pielea se simt acele particule de zahăr care încep să îndepărteze celulele moarte și să-i facă loc cremei pentru ca pielea să fie hidratată. Îmi place cum arată pielea mea după folosire. Îmi pare rău că n-am voie să-l folosesc zilnic. Este recomandat a fi folosit o dată, maxim de 2 ori pe săptămână. Trebuie să-l încercați neaparat pentru că se deosebește cu mult față de multe alte produse de pe piață.

Apa de toaletă are cu ea mirosul de Crăciun pe care-l așteptăm cu toții. Am folosit-o atunci când mă gândeam la o persoană anume și când vroiam să-mi imaginez lucruri frumoase. Toatele hainele au mirosul fructelor de poveste pe care Yves Rocher ni-l propune în această iarnă.

Observ că și pe site se vede că această gamă a fost mult mai solicitată și nu am mai găsit toate produsele. Găsiți ⇒ AICI produsele din gama de Crăciun. Poate vor mai reactualiza stocurile pentru a reuși să vă alegeți produsul care va convins și în compania căruia vreți să vă petreceți crăciunul.

Revin cu un articol și despre gama cu vanilie albă.

Voi ați încercat ceva din colecția de crăciun de la Yves Rocher?

You may also like

13 comentarii

  1. Din pacate inca nu am incercat nimic din gama noua in editie de Craciun dar am auzit ca au un miros demential produsele, vreau sa le incerc si eu curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.