Ser pentru petele pigmentare Dzintars(SoBeauty) (review)

Petele pigmentare le-am descoperit după mai bine de un an de la nașterea fetiței mele. Persoanele care mă citesc știu povestea. Ca să fac un mic rezumat, m-am trezit cu ele și m-a tras de mânecă cosmeticiana. Așa am aflat și eu că le am pe față pentru că, deși mă uit zilnic în oglindă, nu le remarcasem deloc. În schimb, de când am aflat de ele, mă deranjează cumplit și încerc să scap de ele.

Am căutat sfaturi la prietenul meu google și așa am aflat că zeama de lămâie ar ajuta la dispariția acestor pete pigmentare. Problema cea mai mare a fost că mi-au apărut câteva imediat sub ochi și că am ajuns cu discheta înmuiată în zeamă de lămâie inclusiv în acea zonă și m-am ales cu niște coji/bubițe de care nu am reușit să scap decât cu ajutorul dermatologului. Dermatologul mi-a dat o rețetă și o cremă cu ajutorul căreia să scap de acele coji inestetice. De coji am scăpat, dar nu și de pete.

Tratamentul dermatologului l-am urmat 3 luni și puțin. Știu că rezultatele în acest caz nu se văd peste noapte. Parcă rezultatele au fost atât de nesemnificative încât am decis să renunț. Acum a intervenit Sobeauty.ro pentru că am găsit pe site-ul lor produse special create pentru această problemă și am zis că n-am nimic de pierdut în a le încerca. Dzintars este firma care produse aceste produse cosmetice bio și organice. În plus, ele au o vechime considerabilă pe piață și au apărut pentru prima oară în anul 1849.

Mi-am luat de pe site un ser lichid împotriva pigmentării, o cremă de zi și o cremă de noapte special create pentru petele pigmentare. Am mizat pe faptul că sunt produse din aceeași gamă care luptă pentru același rezultat și mi-am pus toate speranțele în ele. Astăzi vă vorbesc despre ser, urmând ca în zilele următoare să vă povestesc și despre creme.

Ser lichid împotriva pigmentării lichide

Acest ser face parte din gama Sea Secrets. Gama de produse cosmetice SEA SECRETS conțin colagen marin, acid hialuronic și extract de alge marine. Produsele acestei linii au fost proiectate pentru a asigura hidratarea profundă a pielii, îmbunătățirea fermității, tenului și netezirea primelor riduri. Apa marii este o compoziție sofisticată, conține un întreg complex de substanțe minerale și organice. Compoziția produselor marine include un set abundent de substanțe biologic active: microelemente, polizaharide, proteine, vitamine și multe alte substanțe. Microelemente de origine contribuie la hrănirea sănătoasă a pielii. Substanțele active de origine marină normalizează metabolismul, îmbunătățesc circulația sângelui, consolidează vasele de sânge, stimulează procesul de regenerare a celulelor, hidratează pielea, întârzie procesul de îmbătrânire. Linia de produse are parfum ușor și proaspăt, cu note de apă de mare și crin. 

Părerea mea:

Folosesc serul de mai bine de o lună și în principiu îl aplic doar pe zonele cu pete pigmentare. Am citit că acesta se poate aplica chiar și de mai multe ori pe zi. Eu l-am aplicat cel puțin o dată pe zi, de obicei seara, și ocazional l-am mai aplicat dimineața înaintea cremei de față. Textura este identică cu cea a unei creme de față. Chiar ai putea să crezi că folosești o cremă de față. Intră foarte repede în piele și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață. În momentul aplicării nu simți nimic. Nu se pune problema de pișcături sau alt disconfort așa cum am pățit în cazul altor produse. Mirosul este foarte fin și nu persistă deloc.

Revenind la problema de bază …. adică la pete, vreau să vă spun că ele nu au dispărut doar că am observat o ușoară deschidere a zonelor cu probleme și că aceste pete nu mai sunt atât de pronunțate ca până acum. Cred că totuși ar fi prea devreme să vorbim de dispariție și că totul se va vedea în timp. Într-o lună am consumat cam un sfert din produs. Cu siguranță îmi va ajunge cel puțin 3 luni. Am să revin cu un update la acest articol în acest sens pentru a vă spune dacă au apărut modificări.

Produsul vine ambalat foarte frumos și elegant într-o sticlă de sticlă cu o pompiță care dozează puțin produs pentru a nu se risipi. Este foarte igienic și apreciez mult acest mod de prezentare. Găsiți acest produs ⇒ AICI.

Dacă și voi aveți astfel de probleme a tenului ca și mine, să știți că din discuția cu dermatologul am învățat un lucru de care țin mereu cont. PROTECȚIA SOLARĂ. În cazul în care este o zi înorată, puteți folosi un SPF 30 minim. În cazul unei zile cu soare, trebuie să aplicați produse cu SPF 50 obligatoriu pentru că soarele poate favoriza apariția acestor pete și chiar accentuarea acestora.

Mi-aș dori să-mi spuneți și voi dacă știți produse ajută la dispariția petelor pigmentare!

You may also like

10 comentarii

  1. Iarna se mai estompează de la sine. Spun de ale mele. Iar vara reapar in mare forță. Aş încerca tratamentul atunci.

  2. si eu am niste pete din astea pigmentare pe nas si de multa vreme caut un produs care sa functioneze. La urmatoarea sesiune de shopping, am sa imi iau si eu acest ser. La 55 de lei nu e asa scump.

  3. Nu cunosc niciun produs pentru petele pigmentare! Am născut de curând și din câte am observat și mie mi-au apărut câteva pete și aș vrea să te întreb dacă ai obținut vreun rezultat folosind astfel de produse pentru petele pigmentare? Ce produs îmi recomanzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.