Rutina mea de ingrijire a parului cu produse Anian

Părul meu beneficiază de o atenție deosebită pentru că îmi place să aibă tot timpul un aspect îngrijit. Dacă părul meu arată bine deja parcă am mult mai multă încredere în mine și mă simt cu mai multă încredere în mine. În ultimul timp văd că a început să am probleme și să îmi cadă foarte mult.

triodeluxe

Îmi tund părul destul de rar și mai exact o dată la 6 luni și îl vopsesc cam o dată la 2 luni. Eu sunt vopsită blondă și atunci când crește părul se vede inestetic și nu îmi place să se vadă acea diferență de culori dintre cel natural și cel vopsit.

Șampon nutritiv cu ulei de argan, shea și jojobatriodeluxe4-min

Ce spun ei:

„Noul șampon Anian este îmbogățit cu uleiuri nutritive de argan, shea și jojoba hrănește și dă luciu părului. Tratamentul acoperă toate aspectele legate de îngrijirea părului.
Pentru a asigura un rezultat mai bun, utilizați Masca Nutritiva cu ulei de argan shea și jojoba.
Sampon fara parabeni.”triodeluxe5-min

Ce spun eu:

În primul rând am fost cucerită de miros pentru că este ceva dulce și mă duce cu gândul la o prăjiturică. Culoarea este de un gălbui și o consistență densă a produsului. Am fost mai mult decât încântată de combinația de uleiuri din compoziție și nu mă duce cu gândul decât că părul meu este foarte încântat.triodeluxe6-min

Cantitatea produsului este generoasă pentru că are 400 ml și este un produs foarte spornic. Este suficient o cantitate mică de produs pentru o simplă șamponare și eu mă spăl de 2 ori pentru că doar așa am impresia că părul scârțăie de curățenie. Îmi place că este un produs fără parabeni iar prețul este unul foarte bun.

Din start este menționat că produsul trebuie folosit împreună cu masca de păr din aceeași gamă pentru rezultate spectaculoase. Șamponul îl găsiți aici.

Masca nutritivă cu ulei de argan, shea și jojobatriodeluxe2-min

Ce spun ei:

„Noua Mască Anian îmbogățită cu uleiuri nutritive de argan, shea și jojoba hrănește și dă luciu părului.
Tratamentul acoperă toate aspectele legate de îngrijirea părului.
Pentru a asigura un rezultat mai bun, utilizați împreună cu Șamponul Nutritiv cu ulei de argan shea și jojoba.triodeluxe3-min

Mod de utilizare: Aplicați pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Lăsați să acționeze 2 minute apoi clătiți cu apă. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact limpeziți cu apă din abundență.”

Ce spun eu:

La fel ca și în cazul șamponului, masca are 3 uleiuri importante în îngrijirea părului. Masca completează foarte bine șamponul și părul devine mult mai hidratat și este complet descurcat. De cele mai multe ori eu am nevoie de o mască sau balsam pentru a-mi descâlci părul și aceasta a fost perfectă. Aceasta este prima mască pe care o folosesc cu ulei de argan și eu cred că datorită acestui ulei părul meu a început să se regenereze pentru că se văd firicele mici de păr în dreptul frunții. triodeluxe7-min

Eu aplic această mască pe lungimea părului dar ocolesc rădăcina și las să acționeze minim 5 minute – maxim cât aveți răbdare. Dacă o lăsați mai mult nu dăunează în nici un fel și maxim am stat 15 minute cu ea. Este de preferat să evitați aplicarea măștilor sau a balsamului la rădăcină pentru că acesta vă va lua din volum și părul se va îngrășa mult mai repede.

Combinația de șampon cu mască m-a ajutat să îmi hrănesc părul mult mai bine pentru că părul meu dădea semne de oboseală datorită plăcii și produselor cu aer cald folosite. Uneori mă gândesc că poate ar fi mai indicat să renunț la vopsit dar îmi place schimbarea și iubesc blondul. Și culoarea părului este de vină pentru starea în care se află părul meu dar datorită acestor produse el și-a redat vitalitatea.

În concluzie recomand aceste produse pentru că mie mi-au plăcut și pentru că am văzut rezultate bune în urma folosirii lor. Aceste produse le găsiți pe site-ul celor de la Triodeluxe iar masca o găsiți aici.

You may also like

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.