Garnier a lansat o nouă gamă de produse! Despre Garnier BIO

Produsele BIO sunt din ce în ce mai căutate și mai apreciate. Ingredientele curate ale ingredientelor și acțiunea imediată a acestora sunt mele mai mari dorințe ale consumatoarelor de cosmetice. Evident că și eu urmăresc acest aspect și așa am descoperit noua gamă de produse BIO de la Garnier. În prezent aceasta poate fi găsită exclusiv pe Notino.ro.

Garnier BIO este printre puținele game recent lansate care folosește atât produse BIO, cât și ambalajele sunt reciclabile. Mă bucur să văd că se gândesc la natură și că pun accent și pe acest aspect. Principalele avantaje ale acestor produse sunt:

  • produsele sunt certificate EcoCert Greenlife
  • sunt produse vegane
  • principalele ingrediente folosite în această gamă sunt lavanda, lemongrass, argan și cimbrul. Aceste produse provin din culturi ce se înnoiesc în mod natural
  • ambalaje 100% regenerabile

Gama completă de produse pot fi găsite aici pe Notino.ro. Eu am folosit 6 produse dintre acestea și vreau să vă povestesc puțin despre acestea.

Ulei pentru față – Garnier BIO

Uleiul pentru față de la Garnier BIO a fost primul produs încercat. El este o combinație de uleiuri care promit să ofere un ten mai fin și mai luminos. În ciuda faptului că este un produs uleios, acesta intră foarte rapid în piele și nu lasă pielea grasă. Lasă un ten neted și fin. Aplicarea se face cu o pipetă pe ten și dozarea produsului este făcută într-un mod plăcut. Mirosul este foarte fin și se simte doar când desfac sticluța. Pe ten acesta este insesizabil.

Eu l-am aplicat dimineața și seara pe față, gât și decolteu. În zona gâtului se pare că am nevoie de produse mult mai ușoare pentru că altfel îmi apar imediat mici coșuri. În rest, s-a comportat foarte bine și îl voi continua să-l folosesc. Este o bază excelentă pentru cremă și pregătește tenul foarte bine pentru următorul pas.

Hidratare intensă cu ajutorul cremelor de la Garnier BIO

La capitolul hidratare, cei de la Garnier au scos o serie de creme cu ajutorul cărora sigur veți rezolva problemele cu tenul. Eu am 3 tipuri de creme pentru toate tipurile de ten și cu texturi lejere, ingrediente curate și combinații interesante de ingrediente.

Crema hidratantă cu argan este specială pentru tenul uscat. Este o combinație interesantă dintre uleiul de argan organic și aloe vera organic. Are o textură lejeră, un miros insesizabil și se dozează puțin produs încât nu prea se poate face risipă. Are 50 ml și este valabilă 12 luni de la deschidere.

Crema hidratantă cu lemongrass este specială pentru tenul normal și mixt. Pentru această cremă au fost combinate 2 ingrediente minune precum ulei organic de lemongrass și aloe vera organic. Mirosul este puțin mai puternic decât în cazul cremei de argan, dar acesta nu persistă. Are 50 ml și este valabilă 12 luni de la deschidere.

Crema de zi antirid cu lavandă este pentru toate tipurile de ten. Aceasta este într-un ambalaj din sticlă. Mirosul de lavandă se simte încă de cum deschidem capacul și mă bucur că acesta nu persistă. Îmi lasă pielea moale și catifelată. Promite să îndepărteze liniile fine și să aibă un efect de lifting. Evident că aceste rezultate se văd în timp și îmi doresc să văd cât mai curând rezultate. Important este că promite mult aceasta cremă și îmi face plăcere s-o folosesc. Aceasta are 50 ml și este valabilă 12 luni de la deschidere.

Produse de curățare a feței de la Garnier

Loțiunea tonică cu cimbru de la Garnier este perfectă pentru tenul gras sau mixt, așa cum îl am eu. Aceasta este perfectă pentru a fi folosită după curățarea tenului și are rolul de a armoniza și înviora pielea. Mirosul nu este deloc deranjant. Se simte foarte puțin și nu persistă. M-am obișnuit să folosesc loțiune tonică după fiecare demachiere pentru că aceasta elimină și cele mai mici reziduuri de machiaj rămase pe ten.

Gelul de curățare cu lemongrass de la Garnier a fost al doilea produs încercat de mine. Am făcut un obicei în a-mi spăla fața dimineața și seara chiar dacă produsele pe care le folosesc nu-mi lasă tenul gras. Acest produs îl folosesc înainte de a aplica crema de față. Mi se pare că îmi curăță foarte bine tenul și este o plăcere să-l folosesc. Textura este de gel și mirosul acestuia este plăcut. Pe față nu-l simt absolut deloc, în schimb, pe mâini rezistă câteva minute bune.

Cum vi se pare gama Bio de la Garnier? Vă tentează vreunul dintre produse?

You may also like

10 comentarii

  1. Mi se par niste super produse, toate sunt tentante dar mie personal, cel mai mult imi fac cu ochiul cremele hidratante, in special cea cu argan si crema de zi antirid cu lavanda. Mi-a mai atras atentia pe site apa cu particule micel. Preturile de asemenea sunt foarte accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.