Review: Gama Elixir Jeunesse by Yves Rocher

Yves Rocher este prima firmă de cosmetice cu care am interacționat ca și blogger. Sunt primii care mi-au recunoscut efortul și am un respect deosebit pentru asta. Ei au în permanență lansări noi și îmi place să văd pe site-ul lor produse foarte atrăgătoare ca și ingrediente și ca și probleme pe care vor să le trateze. De exemplu, creme care să te ajute să-ți protejeze pielea de aerul poluat și totuși să încerce să remedieze problemele existente, nu am mai auzit. Gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher se ocupă de astfel de probleme.

DESCRIERE OFICIALĂ:

Ca urmare a succesului lansării în 2016 a primului produs de îngrijire din gama Elixir JeunesseSerul Elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului, continuăm începând cu luna octombrie 2017 saga acestei game premium anti-age, prin adăugarea a 5 noi produse de îngrijire pentru un ritual complet de frumusețe detox !

Extractul unic, super concentrat și brevetat de marca Yves Rocher pentru planta Aphloia integrată în formulele gamei ELIXIR JEUNESSE, permite protejarea tenului de agresiunile mediului înconjurător, oferind astfel un beneficiu dublu anti-age: REPARARE + PROTECȚIE ANTI-POLUARE.

Rezultate : tenul este detoxifiat și reparat, pare mai odihnit și mai luminos, ridurile sunt netezite.

Ritualul complet de îngrijire Elixir Jeunesse, pentru rezultate optime, este compus din :

-CREMA REPARATOARE DE ZI. Repară tenul și îl protejează de efectele nocive ale poluării.

-CREMA REPARATOARE DE NOAPTE. Repară tenul și diminuează semnele de oboseală.

-SER ELIXIR CU DUBLĂ ACȚIUNE PENTRU TINEREȚEA TENULUI. Regenerare și protecție anti-poluare.

-ROLL-ON ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR. Netezește conturul ochilor și luminează privirea.

-MASCA PENTRU DETOXIFIEREA TENULUI. Oferă fermitate tenului și îl detoxifică de particulele poluante.

-GEL MICELAR DEMACHIANT. Detoxifică și demachiază cu un singur gest.

Formulele gamei Elixir Jeunesse sunt testate sub control dermatologic și conțin peste 90% ingrediente de origine naturală. Nu conțin uleiuri minerale, silicon sau parabeni, fiind astfel prietenoase atât cu pielea cât și cu planeta.

Ambalajele sunt de asemenea realizate printr-un demers de eco-concepție, cutiile cremelor fiind concepute din sticlă reciclabilă, iar flaconul Gelului micelar demachiant este reciclabil și conține în compoziție sa 25% plastic reciclat.

Ser elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului

Acest ser se aplică primul pe tenul perfect curat. Se pun câteva picături în palmă și se uniformizează pe ten. Acesta intră rapid în piele și nici nu simți că ai ceva aplicat. Este un prim pas în pregătirea tenului și pentru a vedea rezultate trebuiesc folosite ca la carte. El are rolul de a repara pielea și de a o proteja.

Crema de zi reparatoare

În primul rând suntem atrase de ambalaj și acesta este foarte elegant. Îmi place că este din sticlă și că ambalajul este din sticlă reciclabilă. Un mare plus pentru grija față de natură și pentru protejarea tenului împotriva poluării. Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă crema ar fi avut o pompiță, dar este bine și așa.

Această cremă promite să redea luminozitate tenului, să lase pielea să respire și să arate mai odihnită. Consistența cremei este specifică produselor Yves Rocher. Are o textură cremoasă – gelatinoasă care o dată intrată în contact cu pielea se absoarbe aproape instant fără a fi nevoie de foarte mult masaj. Este o bază excelentă pentru masaj și se comportă bine pe sub fondul de ten.

Gel micelar demachiant

Demachiantul este foarte potrivit pentru toate tipurile de ten şi are rolul de a curăţa tenul în profunzime şi de a-i oferi luminozitate. Curăță foarte bine și l-am folosit cu încredere și pentru zona ochilor. Nu am avut nici un fel de disconfort și a curățat până și cel mai complex machiaj cu foarte puțin efort. Datorită formulei sale de  demachiat gel este foarte spornic și sunt convinsă că cei 200 ml îmi vor ajunge pentru o perioadă suficient de lungă.

Masca pentru detoxifierea organismului

Masca este ușor diferită de cele pe care le încerc în mod normal. Aceasta se aplică în strat gros cu mâna sau cu o pensulă și se lasă să acționeze 5 – 10 minute, evitând zona ochilor. După această etapă se poate curăța cu o dischetă demachiantă și nu necesită clătire.

Rezultatele produselor Yves Rocher din gama Elixir Jeunesse pot să spun că sunt foarte bune. Produsele sunt destinate tenurilor mature de 30+ și m-am simțit extraordinar folosindu-le. Pe lângă faptul că am avut acea stare de bine și de siguranță, pot să spun că și la nivel vizual am văzut rezultate. Tenul meu arată mult mai luminos de când le folosesc și parcă și ridurile sunt ușor diminuate. Vă recomand și vouă produsele Yves Rocher pentru că până acum nu am folosit unul care să mă dezamăgească.

Ați încercat produse din această gamă? Care vă tentează cel mai mult?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu am încercat niciun produs din acesta gama dar îmi plac produsele Yves Rocher, în special gelurile de duș.

  2. Multa vreme am zambit cand fetele vorbeau despre diverse cosmetice care sa le apere pielea de poluare. Asta pana cand am inceput, mai mult in gluma, sa utilizez asemenea produse si am remarcat schimbarile in bine. Cred ca imi voi comanda si eu noile produse.

  3. Nu am incercat produse din aceasta gama. Dar îmi plac produse Yves Rocher, folosesc un demachiant bifazic și sunt foarte mulțumită de el.

  4. nu am incercat pana acum multe produse de la Yves Rocher, dar mama este iremediabil indragostita de samponul reparator de la ei. Produsele astea Elixir s-ar putea sa ii placa. Poate gasesc o oferta buna pentru Craciun.

  5. Aceasta gama nu am incercat-o, insa produsele de la Yves Rocher se numara printre preferatele mele. Samponul stimulator m-a ajutat sa nu imi mai cada parul atat de rau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.