Alegeri mai puțin potrivite în comenzile online

Uneori se întâmplă să mai dau și eu cu bâta-n baltă și să fac alegeri nepotrivite. Rar mi se întâmplă să spun asta atunci când vine vorba de model. Poate a începuturile mele s-a întâmplat să mai am surprize în ceea ce privește modelul, culoarea și alte aspecte de ordin estetic. Acum, singurele greșeli pe care le fac, este legată de alegerea mărimii corecte.

Rochie albastră cu umerii lăsați

Modelul rochiei m-a făcut să fac această alegere. Îmi place să stau cu umerii la vedere și o am de câteva luni bune în care o țin pe tușă. Mai rar mi s-a întâmplat să iau un produs și să nu mă pot îmbrăca cu el. Păream așa de caraghioasă încât am preferat să o pozez pur și simplu.

Rochie – link

O fi vina mea, o fi vina lor …. Poate că m-am lăsat dusă de val și de model și m-am gândit că un XL mi-ar fi mai potrivit decât un L. De obicei cumpăr L de pe site-urile asiatice, deși am mai luat și XL. Ideea este simplă. Mă măsor și verific tabelul de mărimi de pe site să văd exact ce mărime mi se potrivește. Conform tabelului, XL îmi era potrivită și m-am gândit că este croită puțin mai mic. Nu mă panichez când văd mărimile astea la care nu-mi doresc să ajung prea curând. Rochia este foarte frumoasă. În partea de sus are dantelă neagă aplicată peste materialul albastru și pe umeri are o dantelă elastică. Am încercat s-o adun un pic la spate să vă fac măcar o poză demonstrativă, dar trebuie să lucrez ceva mai mult la ajustări și clar nu ieșea nimic waw. Pe site vedeți mai bine cam cum se așează. În spate se închide cu un fermoar ascuns care nu încurcă cu nimic. În partea de jos rochia este mai stufoasă și cade foarte frumos pe lângă corp.

Ochelari de soare

Mă chinui de ceva timp să fac ceva cu aceşti ochelari. Nu se aşează nici cum. Pentru fizionomia mea nu sunt potriviți și arăt extrem de ciudat. Chiar caraghios. Niciodată nu m-am gândit că nu voi purta o pereche de ochelari din acest motiv și uite că acum m-am convins.

Ochelari e soare – link

Vi s-a întâplat și vouă să aveți experiențe ciudate cu comenzile online?

You may also like

22 de comentarii

  1. Din nefericire mi sa întâmplat și mie sa nu mi se potrivesca ce mi-am cumpărat și aici ma refer la încălțăminte de aceea nu prea fac comenzi online decât atunci când vad ceva de la care chiar nu ma pot abține.

  2. Rochia este dragutica, in privinta ochelarilor nu stiu ce sa zic…nu prea port ochelarii de soare.Nu prea comand online, mai degraba comandam cadouri decat pentru noi sau electrocasnice ammai comandat.

  3. Am patit si eu cu o rochie rosie dar am purtat-o de amuzament prin parc si am facut fotografii, acum am facut-o pachet sa o dau cuiva dar nu stiu cui 🙂 Rochia ta pare draguta, pacat ca nu iti place.

  4. Mie mi s-a intamplat ca atunci cand am luat o pereche de pantaloni pe mine s-au rupt la propriu, cum trageai de ei se rupeau, banuiesc ca materialul a fost putrezit. Se intampla si la case mai mari :))

  5. Am comandat si eu online ceva imbracaminte si chiar sandale si pantofi dar de fiecare data nu mi s a potrivit nimic deaceea am renuntat definitiv sa mai comand ceva onlin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.