Reducerile lunii noiembrie: 11.11 și Black Friday

Noiembrie este luna reducerilor și decembrie este luna cadourilor. Cu alte cuvinte este momentul potrivit pentru a cheltui bani pe chilipiruri sau diverse produse pe care le găsim la reduceri. Nu este o rușine pentru nimeni să vâneze anumite reduceri și eu sunt o mare iubitoare a acestora. Mi s-a întâmplat de multe ori să cumpăr un produs doar pentru că era la reducere și după un timp să realizez că nu prea îmi este folositor acel produs. Se mai întâmplă.

Site-urile asiatice au 2 sesiuni de reduceri în Noiembrie. Una dintre ele este 11 Noiembrie și evident, Black Friday. Din experiența anilor trecuți, ei pun mai mult accent pe acest 11.11. De Black Friday nu am văzut mari reduceri. Mai multe reduceri și zarvă este la noi.

Una din metodele la care am apelat în alți ani a dat roade și vreau să vă spun și vouă. Când am puțin timp liber mă mai uit pe site la diverse categorii sau chiar la noutăți și îmi aleg câteva produse care îmi plac. Le adaug în wishlist și în acest fel acolo sunt salvate produsele mele favorite. În momentul în care văd că acestea au reduceri, îmi aleg de acolo produsele care consider că-mi trebuie. În acest fel pierd foarte puțin timp și nu sunt atunci în căutarea produselor favorite. Mă mai uit puțin pe site și după alte lucruri, dar wishlist-ul este baza.

Eu m-am uitat mai mult pe Zaful și m-am axat mai mult pe acest site. Și restul site-urilor vor beneficia de reduceri și cu siguranță veți găsi și acolo diverse reduceri. Important este să vedeți site-ul care vă atrage și produsele care vă plac să le găsiți la reducere.

Pulover roz – link

Fusta – link

Geantă – link

Rochie – link

Voi comandați produse de pe site-urile asiatice? Ce părere aveți de alegerile mele?

You may also like

6 comentarii

  1. geanta neagra cu broderi este adorabila si nu e scumpa deloc pentru cat de bine arata. Vad ca au si pe roz. Bine, nu pentru mine, ca la mine negrul este baza, dar poate intereseaza pe altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.