2 produse cosmetice consumate pe care doresc să le recumpăr

Eu am foarte multe produse cosmetice. Unele sunt primite, iar altele cumpărate. Cu toate astea se întâmplă destul de rar ca un produs să-l consum până la ultima picătură și dacă se întâmplă asta este doar pentru că mi-a plăcut foarte mult acel produs. Mai sunt cazuri în care le consum în ciuda faptului că nu sunt extrem de mulțumită de ele. Cazurile acestea sunt destul de puține și acest lucru se întâmplă pentru că nu-mi place să arunc produsele și să nu le folosesc o dată ce le-am folosit. De fiecare dată am făcut aceste mențiuni. De data asta vreau să vă arăt 2 produse pe care le-am folosit și care mi-au plăcut așa că vreau să trecem la treabă.

BB cream Missha

Produsele coreene sunt tot mai apreciate și mereu am văzut recomandări bune în acest sens. Cam asta s-a întâmplat și cu acest BB cream de la Missha. Mi-a trebuit foarte mult timp până când mi-am cumpărat și eu acest BB cream. Întâi de toate nu eram convinsă că este chiar atât de bun și apoi nu știam de unde aș putea să-l cumpăr. M-am bucurat când l-am găsit pe Notino pentru că eu plasez frecvent comenzi la ei așa că l-am inclus într-una din comenzile mele.

Printre principalele caracteristici ale acestui BB cream aș putea spune că:

 • acoperire excelentă, pentru un look natural fără cusur
 • camuflează imperfecțiunile, cearcănele și lipsa de uniformitate
 • minimizează vizibil liniile fine și roșeața
 • hidratează tenul, îi rafinează structura și îi uniformizează nuanța
 • tenul devine, treptat, mai luminos și mai fresh
 • oferă tenului o protecție ridicată față de radiațiile UV
 • textura lejeră și fresh asigură o aplicare plăcută

În plus, are o protecție ridicată pentru că se bucură de un SPF 42. Se întinde foarte ușor și arată foarte frumos pe ten. Rezistă extraordinar de bine toată ziua fără niciun fel de probleme. Ambalajul este micuț și are doar 20 ml. Acesta este al doilea tub pe care eu îl termin și tot îmi doresc să recumpăr pentru că-mi place. Mi-ar fi plăcut să vină într-o diversitate mai mare de nuanțe. Eu folosesc natural beige și mi se potrivește.

Iluminator L’oreal

Am cumpărat acest iluminator atunci când a apărut. Tot citisem eu că iluminatoarele lichide arată mult mai bine decât cele de tip fard așa că n-am stat foarte mult pe gânduri și l-am cumpărat. Îmi plac particulele fine care rămân pe tine. Rămân cu un glow discret care îmi place tare mult cum arată. Eu îl aplic în partea de sus a obrajilor, foarte puțin pe vârful nasului și deasupra buzei superioare. Chiar dacă nu este foarte puternic nu insist cu aplicarea acestuia.

În funcție de dispoziție sau de locul în car urmează să ajung, îmi place să mai combin fondul de ten cu două picături de iluminator. Mi se pare că tenul arată mai bine și este potrivită combinația chiar și pe timpul zilei pentru că nu se vede prea strident.

Principalele caracteristici ale acestui iluminator:

 • conferă feței luminozitate și un aspect tineresc
 • îmbogățit cu ulei de cocos, pentru accentuarea trăsăturilor
 • are inclus un aplicator tip pipetă

Ați încercat vreunul din aceste produse? Care este produsul vostru preferat de makeup?

You may also like

15 comentarii

  1. Nu am încercat niciodată unul dintre aceste produse.Un produs de makeup preferat nu pot spune ca am,nu pot trai însă fara mascara,însă nu sunt fidela unui brand anume

 1. Nu le am incercat dar aveam nevoie de o parere in legatura unui nou BB cream si m ai convins, o sa o incerc si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.