Unde găsim geluri UV calitative și modele variate

Nailsup este partenerul de încredere și oferă variate game de produse pentru a realiza manichiuri și pedichiuri moderne, speciale, pentru ocazii inedite din viață sau pentru că împreună cu un make-up realizat profesional, într-o ținută fashion, să poți radia pășind cu încredere zi de zi. Gelurile de constructie uv sau gelurile UV  sunt de calitate și rezistă chiar și 4-5 săptămâni deci, de aici rezultă că unghiile false îți permit o manichiură intactă mai mult timp, așa că este o alegere perfecta pentru o manichiură impecabilă.

Întotdeauna unghiile sunt cartea de vizită a unei femei, iar după cum știm, o manichiură îngrijită este întotdeauna la modă și denotă grija față de propria persoană. Nailsup înțelege preocuparea femeilor pentru unghii frumoase și ne pune la dispoziție o gamă diversificata de geluri UV, cu ajutorul cărora putem crea cele mai frumoase unghii. Putem alege dintre geluri UV ,Venalisa, disponibile în culori puternic pigmentate, potrivite atât pentru a fi utilizate acasă, cât și în salon.

Avantajele folosirii gelurilor UV de la Nailsup

Alături de gelurile UV Venalisa , oferă geluri de constructie Venalisa cu densitate de jeleu, care se folosesc cu ușurință și se remarcă printr-o aderență și rezistență crescută.

Cu siguranță că oricărei femei îi place să fie creativă și atunci gelurile UV sunt cea mai potrivită alegere  pentru că poți crea cea mai frumoasă manichiură. Naislup este mereu prezent pentru a ne sprijini. Oferă o varietate de geluri UV Canni Spider perfecte pentru a transforma o simplă manichiură într-o operă de artă.

Gama de geluri UV Nailsup cuprinde și Venalisa Starry Gel, pentru unghii care să sclipească atât la propriu, căt și la figurat. Îți recomandăm, totodată, să consulți și gama de geluri UV Gem Gel, care cuprinde geluri colorate, cu aspect sticlos, disponibile în nuanțe diferite, ideal pentru a decora unghiile în mod inedit.

Toate aceste geluri UV sunt special create pentru a putea fi realizate manichiuri și pedichiuri speciale, indiferent de ocazia aparută în viață sau pentru a fi prezentă în viața cotidiană.

Cum realizăm o manichiură

Să nu uităm însă că pentru o construcție reușită și de durată trebuie să îndeplinim anumiți pași. Unul dintre cei mai importanți pași în aplicarea unui gel de construcție uv este pregatirea unghiilor pentru o construcție perfectă.

Acestea trebuie să fie pregătite corespunzător în funcție de forma și mărimea unghilor pe care dorim să o construim.

După ce unghia este pregătită se pun soluțiile pregătitoare și abia după acești pași se va aplica gelul de constructie. Gelul UV trebuie aplicat în straturi subțiri pentru a permite pătrunderea luminii UV, însă pentru a reda unghiei o formă corectă și finisată, după uscarea gelului în lampă uv sau în lampă Led, acesta se va pili cu pile de unghii special alese în funcție de gelul folosit.

Toate produsele necesare unei creații inedite și indiferent de preferințele tale, cu gama de geluri UV Nailsup , poți realiza manichiuri și pedichiuri impecabile.

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.