Tu cât de des apelezi la crema de mâini?

Cremele de mâini sunt foarte bune pentru ne păstra pielea hidratată. Îmi permit să spun eu asta, cea care folosește cremele de mâini extrem de rar. 2 tuburi de creme de mâini îmi ajung cam un an. Pare incredibil și totuși este adevărat. Asta nu înseamnă că în geantă nu port cu mine în permanență o cremă de mâini. O port pentru că mai am câțiva pitici care mă mai îndeamnă să-mi hidratez mâinile și de cele mai multe ori folosesc cremele doar pentru că au un miros special.

Importanța cremelor de mâini

Crema de mâini are rolul de a ne oferi hidratare și pe perioada rece este bună pentru că poate crea o barieră între piele și frigul de afară pentru ca mâinile noastre să nu aibă de suferit. Precizez din start că nu am nici un fel de probleme la nivelul mâinilor și faptul că folosesc un săpun lichid hidratant, că folosesc dimineața și seara creme de față, că folosesc creme de corp după fiecare duș, etc. Înclin să cred că mâinile mele se hidratează din toate aceste locuri și acesta ar fi motivul pentru care nu am nici un fel de problemă.

Ce creme de mâini am folosit în anul acesta

La cât de multe creme de mâini am cumpărat eu la viața mea, cred că firmele de profil ar da faliment. Marea majoritatea le-am primit cadou și nici măcar n-a mai avut ocazia să cumpăr și altele. Am să vă povestesc puțin de cremele pe care le folosesc și ce mă atrage la ele.

Această cremă mâini de la Yves Rocher o am de aproape un an. Face parte din colecția de Crăciun de anul trecut și miroase absolut senzațional. Mirosul de clementină se îmbină perfect cu cel de scorțișoară și te duce cu gândul numai la sărbători. Nu m-a deranjat s-o folosesc nici în restul anului. N-am abuzat de ea. Drept dovadă, stă faptul că încă o mai am. Este pe terminate și pot să zic că s-a terminat la fix pentru că acum a apărut noua colecție de Crăciun de la Yves Rocher.

Crema are o consistență ușoară și este suficient de hidratantă. Așa cum am mai spus, nu am probleme grave cu pielea și nu știu dacă ar face față unor mâini cu grave probleme și foarte cu pielea deshidratată. Mie îmi place mult și este foarte potrivită pentru mine. În plus, mirosul acestei creme persistă pentru o perioadă relativ scurtă de timp. Nu dispare imediat ci se duce treptat și nu este deloc deranjant.

Crema de mâini cu aloe o am și pe ea de ceva timp. O țin pe birou lângă laptop și când mai dau cu ochii de ea mai pun câte un strop. Este o cremă hidratantă, îmbogățită cu multe ingrediente naturale. Cred că aceasta este foarte potrivită pentru persoanele care nu suportă parfumul în creme. Nu are nici un miros și este cam la fel de hidratantă ca cea de la Yves Rocher.

Yves Rocher scoate în fiecare an ediția de Crăciun. De această dată colecția este compusă dintr-o îmbinare perfectă de vanilie albă și fructe de poveste. Ambalajele sunt special create ca să te poate duce cu gândul la sărbători.Atât mirosul cât și ambalajul sunt special create pentru a fi niște produse speciale pentru acest eveniment special din viața fiecăruia dintre noi.

Crema de mâini din colecția noel – fructe de poveste are ambalaj roșu și un miros fresh. Predomină un miros de fructe de pădure și nu numai. Printre ingrediente, sunt menționate și unt de karite, apă de albăstrele, ulei de nucă de macadamia și extract de merișoare. Consistența este identică cu cea a cremelor cu care ne-a obișnuit. Culoarea este de un alb mat și crema intră foarte repede în piele, fără să fie nevoie să insistăm prea mult.

Crema de mâini din colecția noel – vanilie albă are un ambalaj alb și un miros dulceag. Mirosul este unul frumos și plăcut și nu persistă foarte mult timp pe mâini. Consistența ca și culoarea cremei este identică cu cea de fructe de pădure.

Aceste produse Yves Rocher au ingrediente naturale în proporție de 97%, nu conține uleiuri minerale și nici parabeni. Nu uitați că sunt anumite praguri de comenzi la care puteți beneficia de cadouri. În plus, să știți că pe site sunt câteva variante de cadouri care se pot oferi de crăciun. Le puteți combina după preferințe și prețurile zic eu că sunt foarte bune.

Voi cât de des folosiți crema de mâini? Care este experiența voastră cu produsele Yves Rocher? Aveți vreun produs preferat?

You may also like

9 comentarii

  1. Folosesc zilnic crema pentru mâini, mai ales în acest sezon rece când trebuie sa venim mia mare grija de pielea noastră. Produsele Yves Rocher îmi plac foarte mult, sunt fană a gelurilor lor de duș și nu numai..

  2. eu aplic crema de maini in fiecare seara. Norocul meu este ca nu prea spal vase, ca se ocupa mai mult mama de asta. Altfel, as consuma o crema pe saptamana pentru ca am pielea foarte sensibila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.