Deschidere Starbucks în Shopping City Galați

Astăzi, 15 noiembrie ora 18.00, am fost la deschiderea cafenelei Starbucks. Aceasta s-a făcut în aripa nouă din Shopping City Galați și arată drăguț. Este o cafenea de mărime medie, frumos organizată și cu o terasă foarte frumoasă. M-am bucurat că am avut ocazia să merg la această deschidere, chiar dacă am plecat de acasă cu câteva emoții și puțin temătoare de ceea ce urma să se întâmple. Este prima invitație oficială pe care o primesc și poate că aceste sentimente erau oarecum îndreptățite.În magazin m-am întâlnit cu niște persoane tare sociabile care m-au făcut să mă simt bine și nu m-am simțit deloc stânjenită. Erau multe persoane din partea presei și restul invitațiilor nu-i cunoșteam. Toată locația a fost plină. Evident că n-am putut să merg neînsoțită și am fost cu Criss care a vrut în brațe la fiecare poză. În plus, trebuia să fac ce vrea ea, a fost cam neastâmpărată și ce să mai zic ….

În principiu știam cam ce vreau. În privința prăjiturii eram puțin nehotărâtă. Am ales o negresă cu caramel și nuci. A fost absolut delicioasă și chiar m-am săturat în această porție chiar dacă am împărtășit porția cu Criss. Chiar v-o recomand s-o încercați. Mi-am luat un capucino caramel pe care-l ador și pentru iuby am ales o cafea simplă și nu foarte tare. Tot aici am găsit un suc de portocale natural foarte bun. Consider că am făcut cele mai inspirate alegeri.

Am avut parte și de o prezentare a cafelei făcute la cană. Nu știu să vă explic eu tot procesul, dar am reținut că este gata în 4 minute și a fost foarte gustoasă. Era o cafea simplă, dar foarte aromată. La sfârșitul prezentării am servit și câte o felie de tort. Criss a avut parte de prima felie pentru că era lipită de el.

La eveniment am  purtat

Bluză – link

Blugi – Mango

Cizme – Desigual

Se pare că era nevoie să ajung la acest eveniment ca să mă întâlnesc cu alte 2 bloggerițe din Galați. Am apucat să mă pozez cu ele și sper să mă mai găsesc cu ele și cu alte ocazii. Până una alta, mă bucur mult că am avut ocazia să schimb câteva cuvinte cu ele și să socializăm.

La plecare am primit și un cadou …. o pungă de cafea și o cană de tip termos. Am fost încântată ca un copil. Iubesc cadourile și acestea au fost foarte potrivite.

Zilele astea se deschid și restul magazinelor. Mâine voi merge la Cinema City, la deschidere și să văd un film în premieră!

You may also like

33 de comentarii

  1. Foarte frumos, chiar dacă nu sunt din Galați ma bucur ca sa deschis un nou magazin unde poți sa savurezi o cafea împreună cu prietenii. ❤

  2. Iubesc prajiturile de la ei, de cafea nu mai vorbesc. Ma bucur ca au deschis si aici. Iar articolul este foarte frumos povestit.

  3. Un eveniment frumos! Sunt multe locatii Starbucks in Bucuresti si toate-s pline ochi. Bluzita ta e faina, foarte potrivita pentru acesta perioada.

  4. Ce frumoasa s-a facut fetita ta <3 (nu ca n-ar fi fost si inainte, dar parca pe masura ce creste se face si mai frumusica). Si mie imi place sa merg la Starbucks.

  5. Starbucks au niste produse care-mi plac extraordinary de mult! Si la noi in Ploiesti avem o astfel de cafenea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.