Deschidere Cinema City în Shopping City Galați

Joi, ora 17.00, a început petrecerea la Shopping City Galați cu ocazia deschiderii unui nou Cinema City la noi în oraș. A fost o adevărată plăcere să primesc invitație la acest eveniment, să fiu alături de întreaga echipă la acest eveniment și să pot viziona în premieră un film la alegere. Am să vă povestesc câte puțin din fiecare etapă a acestui eveniment care a fost compus din 3 etape.

Etapa 1: Conferința Cinema City

Intrarea a fost numai pe bază de invitație. Am înțeles că au fost prezente în jur de 400 de persoane. Cert este că au fost multe persoane și totul a fost foarte bine pus la punct, până în cel mai mic detaliu. Conferința a început la scurt timp după ora 17 și a fost susținută într-un din sălile de cinema. Prezentarea a fost făcută de către una din fondatoarele acestui proiect și nu rețin exact funcția pe care o ocupă. Cert este că a prezentat pe scurt evoluția firmei și faptul că fix acum 10 ani, pe 16 noiembrie, a fost deschis primul cinema în România. Ăsta a fost un nou motiv de petrecere.

Curiozitățile persoanelor au fost satisfăcute la sesiunea de întrebări. Cea mai arzătoare întrebare a fost „Când vom avea și noi o sală 4Dx?””De ce Brăila are 9 săli și noi 8?”, etc. Important este că răspunsul la prima întrebare a fost ocolit și într-un final ni s-a zis că pentru astfel de file va trebui să mergem la Brăila.

La finalul conferinței am văzut câteva trailere ale unor filme noi care sunt deja lansate sau care urmau să se lanseze. Totul a fost impecabil și sălile din Galați sunt exact la fel ca toate celelalte.

Etapa 2: Petrecerea

La capitolul pregătiri, totul a fost absolut impecabil. Când am ajuns ne-au așteptat cu foietaje, prăjituri și cafele. Am mâncat câteva prăjituri și am apucat să beau o gură de cafea până la începerea conferinței. După conferință, masa era pregătită și un întreg bufet era pregătit. Mâncare caldă, diverse tipuri de mici gustări care mai de care mai delicioase, etc. Efectiv aveai de unde să alegi și totul foarte bun. De apreciat faptul că n-am văzut să stea farfuriile goale și în ciuda faptului că erau foarte multe persoane, mâncarea a ajuns pentru toată lumea și chiar a rămas. Un mare plus la acest capitol.

Rola de film a fost tăiată în locul panglicii. Imediat a venit și tortul care a fost în formă de sală de cinema. A urmat un moment artistic susținut de Andrei Leonte însoțit de o domnișoară care cred că a fost concurentă la Vocea României. Au cântat foarte frumos și au întreținut atmosfera. Chiar cred că lumea s-a simțit bine pentru că mie una mi-a plăcut.

Etapa 3: Vizionarea unui film la Cinema City

Puteam să aleg din 4 filme propuse: Liga dreptății 3D, Mame bune și nebune 2, Crima din Orient Express și Hawaii. Dragoș Bucur, Dana Nălbaru și Codin Maticiuc au fost prezenți încă de la începutul evenimentului. Dat fiind faptul că ei joacă în filmul Hawaii, mai puțin Dana Nălbaru, au venit să spună câteva cuvinte despre film celor care au ales să vadă acest film românesc.

Eu inițial am ales Mame bune și nebune, dar m-am răzgândit pe parcurs și am optat pentru Hawaii pentru că oricum aș fi vrut să-l văd. Evident că m-am înarmat cu pungă de floricele și un suc. Mi-a plăcut mult filmul și chiar vă recomand să-l vedeți și voi. Dragoș Bucur este sufletul acestui film și-și joacă rolul extraordinar de bine. Un alt actor prezent în film pe care îl apreciez este Andi Vasluianu. Acțiunea filmului se petrece în epoca ceaușistă, iar Dragoș Bucur încearcă să iasă din tipare și să fie un om liber. Nu vreau să vă spun mai multe pentru că vreau să descoperiți singuri filmul.

Am avut o prietenă care a mers la Mame bune și nebune 2 și mi-a spus că este o comedie pe cinste. Toată sala a râs și a fost plăcut impresionantă de această comedie spumoasă. L-am trecut pe listă și cred că acesta va fi al următorul film pe care-l voi vedea.

Concluzie

Mă bucur mult că am avut oportunitatea de a participa la această deschidere. Tot personalul s-a comportat impecabil și a fost foarte atent cu fiecare persoană în parte. Am avut ocazia să cunosc niște persoane cu un suflet mare și sper să ne mai putem revedea și cu alte ocazii. De acum voi merge mut mai des la film având în vedere faptul că Cinema City este mult mai aproape!

Dacă vreți să vedeți cum a decurs deschiderea magazinului Starbucks, puteți intra să citiți aici. În plus, locația este extrem de cochetă și prietenoasă și de acum ne putem găsi la o cafea, să vizionăm împreună un film bun sau la o sesiune de shopping în Shopping City Galați.

You may also like

26 de comentarii

  1. Si mie imi place sa merg la Cinema City, indiferent de oras. Salile arata cam la fel peste tot, cel putin unde am fost eu. Eu cred ca as fi optat pt comedie, de obicei nu am rabdare sa vad filme romanesti.

  2. Cred ca tuturor ne place sa mai mergem din cand in cand pe la un film si sa ne relaxam. A fost tare faina deschiderea! Ma bucur ca te-ai simtit bine acolo ^_^

  3. Ma bucur ca aveti totusi cinema si mai multe magazine in care sa te vad mai des la Shopping. Filmul Hawaii cred ca vreau sa il vad si eu ca am mai vazut un film cu Dragos Bucur, The way back, in care joaca alaturi de Colin Farrell si mi-a placut mult prestatia lui.

  4. Ce frumoase fotografii. Cred ca te-ai distrat superb acolo, pt ca arata minunat. Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo, dar e prea departe.

  5. Ma bucur ca s-a deschis cinema si in Galati si sper ca pe viitor sa aveti si 4Dx, pana atunci voi veniti la noi pt 4dx, noi venim pentru Sephora, Douglas, Inglot, Farmec, Starbucks si Pizza Hut
    Apropo, sa stii ca am fost atunci joi si a fost super, acum clar o sa vin mai des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.