5 articole de papetărie indispensabile oricărui birou

Calculatorul și obiectele de mobilier nu sunt suficiente pentru a ne bucura în totalitate de munca la birou. Munca noastră la birou depinde și de alți factori. Există elemente mai mici sau mai mari care ne ajută să fim mai organizați și să ne desfășurăm mai ușor activitățile. În continuare vom putea vedea cinci articole de papetărie a căror utilitate se dovedește a fi foarte importantă pentru orice birou.

Cutiile de carton

O cutie de carton reprezintă un ajutor necesar în desfășurare a fiecărei munci a fiecărei zile. O cutie de carton poate fi destul de ușor de integrat oricărui birou. Utilitatea lor consta în depozitarea anumitor hârtii sau dosare, accesorii necesare desfășurării muncii zilnice din birou. Rolul acestor cutii de carton este de a proteja produsele sau documentele pe care le găzduiește. Atunci când lucram într-un birou în care munca noastră depindea de expedierea frecventă a coletelor, o cutie de carton era un articol indispensabil.
Partea bună constă în faptul că aceste cutii de carton au un preț accesibil, pot fi ușor de comandat și folosit de oricine. Ceea ce este esențial, este că putem personaliza cutiile la dimensiunile pe care noi le dorim, de la cutii de lungime și lățime redusă, până la cutii de carton de mari dimensiuni. Cutiile de carton sunt ușor de transportat și ușor de depozitat. O cutie de carton poate fi un element salvat datorită posibilității de a economisi spațiu, prin poziționarea cutiilor una peste alta, fără a modifica structura obiectelor din interiorul lor. O cutie de carton este un obiect care contribuie la realizarea economiilor din cheltuielile unui birou pentru că are un preț accesibil și poate fi refolosită.

Capsatorul

Deși este o piesă mică, un capsator este atât de neceasar în orice birou. Capsatoarele se găsesc pe piață sub diferite forme și culori, și au dimensiuni reduse, în raport cu numărul de capse pe care îl pot găzdui și este un produs foarte rezistent. De obicei este confecționat din metale durabile. Acest produs ne ajută să ținem documentele la un  loc, făcând aproape imposibilă pierderea lor. Este incredibil cât de mult ne poate ajuta un capsator să devenim cât mai organizați și să avem documentele păstrate într-o ordine precisă.

Pixul

Acesta este un element de actualitate și care nu va putea fi niciodată înlocuit de produsele pe care ni le pune la dispoziție tehnologia moderna. Pixul este accesoriul de nelipsit din orice birou, din geanta unei doamne sau haina unui bărbat. Dacă stăm bine să ne gândim la pix, acesta este un element de marketing, ideal pentru a face reclama unei firme, companii,unui brand sau unui produs. Personalizarea unui pix în nuanțele asociate siglei unei companii  va duce la crearea unei relații între clienți și companie.

Imprimanta

O imprimantă multifuncțională are rol de scaner, xerox și printare. Un astfel de aparat existent în biroul nostru ne scutește de drumuri inutile. Să investim într-un astfel de aparat este o opțiune avantajoasă find foarte rezistentă în timp.

Foarfece de birou

Ideale pentru a tăia precis anumite hârtii sau cartoane ori materiale adezive, foarfecele de birou se dovedește foarte practic în îndeplinirea atribuțiilor de birou din fiecare zi. Acest foarfece are lame foarte ascuțite și sunt realizate dintr-un material foarte rezistent. Foarfeca poate fi cu ușurință depozitată într-un sertar pentru a o avea la îndemână ori de câte ori avem nevoie.

Care dintre aceste articole vi se pare a fi cel mai util?

You may also like

21 de comentarii

  1. Ai dreptate, munca la birou nu depinde doar de noi ci și de factorii din jurul nostru (șef, angajați, birou..) , consider ca toate lucrurile enumerate de tine sunt importante sa le avem tot timpul la birou..

  2. Pixuri nu sunt niciodata suficiente nici in casa, ce sa mai vorbim despre birou. Sigur exista un zeu malefic al pixurilor care le face sa dispara. La concluzia asta am ajuns eu. Pui un pix pe masa si in secunda 2 nu mai e. Nu ai patit niciodata asta? 😀

  3. Pixul! Și chiar dacă lac cate unul peste tot, sa fie la indemana, tot nu gasesc unul cand am de notat ceva urgent ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.