Sano te ajută să ai o casă curată și parfumată

În ultimul timp am făcut o obsesie pentru curățenie. Cred că pandemia asta m-a făcut să-mi schimb obiceiurile în acest sens. Ca să nu mai zic și de faptul că apariția unui bebeluș la noi în familie m-a încurajat cu atât mai mult să păstrez curățenia. Produsele de la Sano mi-au fost mereu alături și le-am folosit ori de câte ori am avut nevoie.

Pardoseli curate

În ultimele 2 luni am stat cu mopul și găleata lângă ușă. Ori de câte ori intram în casă sau venea cineva de afară ștergeam foarte bine în fața ușii. Eu am folosit Floor Fresh de la Sano care este un produs profesional. Mirosul este subtil și parcă mă duce cu gândul la hoteluri și la vacanță pentru că doar acolo am mai regăsit acest miros fresh. Am foarte mare încredere în produsele lor și chiar recomand produsele celor de la Sano.

Mobilă fără praf

Când eram micuță, ștersul prafului era îndatorirea mea. Recunosc că uram această activitate și nici acum nu îmi este prea dragă. Din fericire sunt produse eficiente care mă ajută și-mi ușurează munca.

Spray-ul de mobilă de la Sano pare a fi exact ceea ce aveam nevoie. Curăță rapid, oferă un luciu plăcut mobilei și ține praful la distanță. Deși nu deschid geamul sau nu ar avea de unde să vină praful, la maxim 2 zile acesta se instalează pe mobilă. Parcă acest spray face o treabă foarte bună și praful nu se mai pune atât de ușor.

Odorizant de cameră

Casa noastră are mereu nevoie de un aer fresh și un miros plăcut. Aerisirea camerelor joacă un rol important și totuși simt nevoia unui odorizant. Odorizantul de cameră Sano este o variantă fix pe placul meu. 2-3 pulverizări într-o cameră poate fi fix ceea ce trebuie. Blue Blossom este inspirat din briza dimineții răcoroase, apa rece și florile albastre de primăvară. Miroase excelent și chiar am văzut că poate fi încercat și cu alte arome.

Voi ați încercat vreunul din aceste produse Sano? Care vă tentează?

You may also like

18 comentarii

  1. Am și eu pe cel de pardoseli,dar inca nu l-am incercat,îmi plac în general produsele de la Sano ,am folosit detergentul,balsamul,soluția ptr.vase și mi-au placut mult ,au un miros foarte frumos !

  2. Am si eu pe cel de pardoseli ,dar nu k-am incercat încă,îmi plac în general produsele de la Sano ,am folosit detergentul,balsamul,solutia ptr.vase si mi-au plăcut mult ! Au un miros foarte frumos !

  3. Îmi plac produsele de la Sano,am folosit si eu detergent,balsam ,de spălat vasele de la ei si mi-au plăcut ,au si un miros foarte frumos !

  4. Foarte bune aceste produse , pe cel de pardoseala l am testat si noi super , acum ce am in casa de la sano e doar dero lichid pentru bebe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.