Rochie albă de plajă introdusă într-un outfit complet alb

Știu că vara este pe terminat și că mai avem foarte puțin timp de plajă și bălăceală. Chiar dacă august este pe sfârșite, septembrie este posibil să fie la fel de frumos și să ne bucurăm măcar jumătate de lună de vreme caldă și perfectă pentru plajă. Evident că programarea unui concediu în septembrie este un fel de loterie pentru că nu știi cât de frumoasă va fi vremea. Eu mă mai duc o zi, două la mare și mă mai relaxez atunci când este cazul.

Rochia albă cu broderie mi-am luat-o special pentru plajă. Îmi doream de ceva timp o astfel de rochie și tot timpul m-am orientat către altceva. Am mers pe ideea că dacă îmi va ajunge prea târziu și nu voi putea s-o mai port vara asta, o păstrez pentru la anul. În sinea mea mă gândeam că aș putea s-o mai port și în alte combinații.

Rochie – link

Cercei – link

Pantaloni scurți – link

Am evitat s-o desfac până s-o port pentru că am observat că se șifonează. Surpriza a venit în momentul în care am îmbrăcat-o. Rochia este foarte transparentă și se vede cam tot. Nu poate fi purtată fără sutien și în concluzie, ar merge perfect cu un costum de baie. În partea de jos mi se pare cam scurtă. Aș putea să spun că este o bluză ceva mai lungă și nu aș numi-o rochie. Am încercat s-o port pur și simplu, dar în partea din spate eram efectiv cu fundul pe afară. Merge purtată cu pantalon scurt obligatoriu chiar dacă este purtată strict cu costum de baie.

Pentru că am pus o poză pe contul meu de Instagram înainte de a scrie acest articol, am primit foarte multe sugestii în ceea ce privește combinarea acestei rochițe. Aceasta poate fi purtată cu blugi scurți sau lungi, cu un sacou pe deasupra, cu o fustă, etc. În concluzie este foarte permisivă și broderia din partea de sus rămâne la vedere oricum ar fi.

Cerceii sunt tot de vară. Dacă restul produselor sunt luate de pe Rosegal, aceștia sunt luați de pe Zaful. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubesc cerceii rotunzi și aceștia mi-au făcut cu ochiul din prima. Au niște pietricele împleticite pe cercel care mă duce cu gândul că ar putea fi purtați tot într-o combinație de plajă.

De cele mai multe ori îmi cumpăr pantalonii mărimea L de pe site-urile chinezești. Așa am făcut și când mi-am ales această pereche de pantaloni scurți albi. Problema este că îmi vin cam la fix. De fapt îmi sunt ușor mici și ăsta a fost motivul pentru care nu am vrut să mă expun prea mult cu ei. Modelul este foarte interesant și sunt ușor rupți în parte din față. În spate sunt simpli. Combinarea lor cu această rochiță am văzut-o mai mult decât perfectă.

You may also like

11 comentarii

  1. Mie îmi place foarte mult ținuta ta și în special rochia, detaliul rochiei de la baza gâtului face tot! ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.