Ești pregătită pentru reducerile de Black Friday! Notino pregătește ofertele …

Am ajuns să vânez ofertele și atunci când văd un produs care are prețul întreg rămân indiferentă. Parcă și un leu dacă este redus, pot să spun că acel produs prezintă interes. Comand foarte multe lucruri online și m-am cam dezobișnuit să umblu prin oraș după diverse chestii. Cel mai des îmi comand haine și cosmetice. Într-un timp eram atât de entuziasmată de aceste comenzi că nici nu-mi ajungea bine o comandă, că plasam una nouă. Acum am început să pun accentul pe cosmetice și parfumuri, iar Notino este una dintre cele mai bune opțiuni pe care o am.

Notino.ro este un site complex în care găsim cam tot ce ne putem dori în materie de cosmetice. Îmi place că aici găsesc cam tot ceea ce am eu nevoie și, în plus, au frecvent oferte care mai de care mai tentante. Pot să spun că vizitez frecvent secțiunea de noutăți pentru a mă pune la curent cu ceea ce-a mai apărut nou pe piață. De pe site-ul lor am auzit de noile produse Botanicals de la L’oreal și tot de aici am putut să mă bucur de mostre de parfum gratuite primite în mod abolut gratuit o dată cu comanda plasată.

Am fost surprinsă să văd că pe site sunt deja pregătite oferte de Black Friday. Aici apar discounturi și câteva produse care vor fi incluse în grila lor de reduceri. Știu că în acea perioadă se fac cele mai multe cumpărături. Multă lume așteaptă acele reduceri pentru că acestea sunt considerate a fi cele mai mari din an. Recunosc că și eu mi-am luat foarte multe lucruri de Black Friday în anii trecuți și sunt curioasă cu ce mp voi alege și anul ăsta.

Pot să spun că un parfum nu este niciodată în plus. Mi-aș dori să am atât de multe parfumuri încât să nu știu cu care să mă mai dau. Iubesc să trec pe lângă o persoană care lasă în urma ei un miros plăcut de parfum. Iubesc genul ăsta de persoane îngrijite. Fondurile de ten, pudrele sau rujurile nu mă deranjează nici ele dacă sunt în plus în trusa mea de cosmetice. Se știe că vara ai nevoie de un fond de ten puțin mai închis, iarna de unul mai închis, așa că ar putea fi momentul ideal pentru achiziționarea unuia nou …. la ofertă.

În prezent mi-am dat o comandă pe Notino.ro și mi-am luat un autobronzant pentru că nu vreau să am pielea prea albă, câteva produse de plajă pentru că sper să ajung cât de curând să mă bronzez un picuț, o cremă cu SPF mare pentru față și un antiperspirant de la Vichy. Aștept cu nerăbdare comanda mea și îmi doresc să profit de vară cât mai mult posibil și în același timp de reducerile care-mi vor ieși în cale.

Tu faci cumpărături de Black Friday?

You may also like

24 de comentarii

  1. Îmi place mult să comand pe Notino!! Foarte faine alegerile tale. Am și eu Alien, este un parfum interesant. O să pândesc reducerile!

  2. Uhhh! Cat de tare! Si eu ador reducerile si cumpărăturile on-line! O sa arunc și eu o privire pe Aoro! Cand intra reducerile? Pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.