Yellow Cocktail Dress (OOTD)

Galbenul nu este una dintre culorile mele preferate. Am tot văzut diverse piese vestimentare în această culoare și asta m-a făcut să-mi doresc și eu ceva. Inițial vroiam o pereche de pantofi stiletto, dar nu am fost mulțumită de perechea pe care am primit-o. Mi-am luat ceva de pe Aliexpress care nu m-a mulțumit. Nici ca mărime și nici ca model. Se vedeau micile imperfecțiuni. Așa am ajuns la această rochiță pe care am văzut-o într-un wishlist la o altă blogeriță de fashion.

Rochie – link

Cercei – link

Geantă – link

Așa cum fac de obicei, îmi aleg mărimea în funcție de tabelul de mărimi de pe site. Mă măsor cu un metru în jurul bustului și în funcție de asta îmi aleg mărimea. Se pare că tabelul de mărimi de la acest produs este scris greșit. Eu port un M european și de pe site-urile chinezești îmi comand de obicei L. Am avut și obiecte vestimentare XL, așa că nu m-am panicat când am văzut că la acest model este bun un XL. Din păcate, când am primit-o am văzut că îmi este cam mare și îmi era ciudă pentru că rochia este foarte frumoasă.

Rochia am ales-o de pe Rosegal. Materialul este foarte bățos. Este ceva sintetic cu siguranță, dar se așează frumos pe corp și asta face ca acele valuri de pe umăr să se așeze frumos și să nu-și piardă forma. Mă bucur să ăd că mă prinde galbenul și am să-mi fac curaj să îmi mai comand și alte produse în această culoare.

În momentul în care mi-am comandat rochia, am ales și o pereche de cercei cu care să asortez rochia și bine am făcut. Au fost foarte potriviți și îmi plac mult cercelușii. Am să-i mai port și cu alte ocazii.

Geanta este o altă piesă de rezistentă. Am mai purtată și când am cununat pentru că pentru asta am și comandat-o. Am vrut s-o iau pentru o ocazie specială și este foarte elegantă. Este plină de paiete negre care o face foarte elegantă și în partea de sus are niște pietre albe. Este absolut superbă și o voi păstra și pentru alte evenimente deosebite.

Vă plac piesele vestimentare galbene? Aveți ceva în această culoare?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.